073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Elektricien nodig met spoed?

Wanneer elektriciteitsstoringen toeslaan, kan het zowel thuis als op het werk voor veel ongemak zorgen. Het is een situatie die uiterst dringend moet worden aangepakt om verder ongemak, veiligheidsrisico's of bedrijfsstilstand te voorkomen. Hier komt de spoed elektricien van Holland Electric om de hoek kijken, een betrouwbare partner die klaarstaat om elektriciteitsstoringen in huis- en bedrijfsinstallaties door het hele land aan te pakken.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Snel bij u op locatie

Een van de meest cruciale aspecten van de 24/7 spoedservice van Holland Electric is de snelle respons op noodsituaties. Of het nu midden in de nacht is, tijdens een feestdag of in het weekend, het team van ervaren en gekwalificeerde elektriciens staat klaar om uw oproep te beantwoorden en onmiddellijk naar uw locatie te reizen. Hun goed uitgeruste servicevoertuigen stellen hen in staat om snel ter plaatse te zijn, waar dan ook in het land.

 

Gespecialiseerde Expertise

De elektriciens van Holland Electric beschikken over gespecialiseerde expertise in het omgaan met allerlei elektrische problemen, van kleine storingen tot grotere complexe situaties. Ze begrijpen de technische aspecten van huis- en bedrijfsinstallaties en hebben toegang tot geavanceerde hulpmiddelen en apparatuur om problemen efficiënt te diagnosticeren en op te lossen.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Duurzaam en voordelig

Holland Electric is allround elektrospecialist. Daarnaast leveren wij producten die uw elektrische installatie niet alleen super betrouwbaar, maar ook nog eens super duurzaam en kostenbesparend maken. Onze expertise is groot en onze ervaring jarenlang. Wij bieden u de beste oplossingen waarmee u optimaal profiteert van duurzame en kostenbesparende toepassingen. Denk daarbij aan ledverlichting, inductie koken, teruglevering via het net van elektriciteit uit wind- en zonne-energie en oplaadvoorziening voor uw elektrische auto(s). De groepenkasten en componenten van ons eigen merk H.E.P. vormen daarbij het kloppend hart. Niet duur, wel duurzaam!

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Diensten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.