073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Groep bijplaatsen

Wij bieden professionele oplossingen voor het bijplaatsen van groepen in jouw elektrische installatie, ideaal voor als je extra capaciteit nodig hebt of meer flexibiliteit wenst. Onze deskundige elektriciens zijn ervaren in het veilig en efficiënt uitvoeren van deze installaties. We beoordelen jouw situatie, kiezen de juiste componenten, en voeren de installatie uit, volledig aangepast aan jouw behoeften. Vertrouw op ons voor maatwerkoplossingen en een geoptimaliseerde elektrische installatie.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Professionele uitbreiding van elektrische groepen.

 • Expertise in veiligheid en betrouwbaarheid.

 • Maatwerkoplossingen voor jouw specifieke situatie.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Bijplaatsen van een groep: Optimaliseer jouw elektrische installatie

Veranderende behoeften vereisen aanpassingen in jouw elektrische systeem. Ons ervaren team van elektriciens staat klaar om een nieuwe groep bij te plaatsen, waardoor de capaciteit en flexibiliteit van jouw installatie toeneemt. Of je nu extra apparatuur wilt aansluiten, jouw woning wilt uitbreiden of jouw elektrische systeem wil moderniseren, wij bieden een veilige en efficiënte oplossing die voldoet aan al jouw eisen.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundigheid:

Onze gecertificeerde elektriciens beschikken over de kennis en ervaring om jouw elektrische installatie veilig en betrouwbaar uit te breiden met een nieuwe groep.

Kwaliteit en service:

Als toonaangevende elektriciens leveren we hoogwaardige materialen en bieden we een complete service, van advies tot installatie en nazorg.

Betrouwbaarheid:

Bij Holland Electric staan we bekend om onze betrouwbare dienstverlening en klantgerichte aanpak. We streven naar optimale tevredenheid van onze klanten.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Is het mogelijk om een groep bij te plaatsen in mijn bestaande installatie?

  Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een nieuwe groep bij te plaatsen in jouw bestaande installatie. Onze elektriciens evalueren graag jouw situatie en adviseren je over de mogelijkheden.

 • Wat zijn de kosten voor het bijplaatsen van een groep?

  De kosten voor het bijplaatsen van een groep kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw situatie en de benodigde materialen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 • Is het bijplaatsen van een groep ingewikkeld?

  Het bijplaatsen van een groep vereist kennis van elektrische installaties en moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien. Onze experts zorgen voor een professionele en veilige installatie.

 • Wat zijn de voordelen van het bijplaatsen van een groep?

  Door een nieuwe groep bij te plaatsen, vergroot je de capaciteit en flexibiliteit van jouw elektrische installatie. Hierdoor kun je meer apparaten aansluiten en wordt overbelasting voorkomen.

 • Hoelang duurt het om een nieuwe groep bij te plaatsen?

  De duur van de installatie kan variëren afhankelijk van jouw specifieke situatie, maar onze elektriciens streven ernaar om de klus efficiënt en vakkundig uit te voeren, met minimale verstoring van jouw dagelijkse activiteiten.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.