073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Laadpalen

Bij Holland Electric maken we het installeren van jouw laadpaal moeiteloos. We begrijpen de groeiende behoefte aan elektrisch laden en zijn er om je te helpen. Ons deskundige team installeert jouw laadpaal professioneel en veilig, waar je maar wil: thuis, op het werk of elders. We passen onze oplossingen aan op jouw specifieke wensen, zodat je met vertrouwen kunt overstappen naar een duurzamere toekomst. Jouw elektrische voertuig is altijd klaar voor gebruik dankzij Holland Electric.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
laadpaal installatie

Onze dienst in het kort:

 • Professionele installatie van laadpalen.

 • Expertise in veiligheid en betrouwbaarheid.

 • Maatwerkoplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen
Wallbox Laadpaal

Professionele laadpaal installatie: Een investering in de toekomst

Bij Holland Electric staan onze gecertificeerde elektriciens paraat om jouw laadpaal vlot en professioneel te installeren. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en houden rekening met alle technische vereisten van de locatie, groot of klein. Of het nu gaat om een adviesgesprek, het uitvoeren van een grondige voorinspectie of de eigenlijke installatie, wij zijn er op elk moment om je te begeleiden. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid staat garant voor een installatie die niet alleen aan jouw behoeften voldoet, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat jouw elektrische voertuig bij ons in goede handen is.

Offerte aanvragen
HEP Laadpaal

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundigheid:

Holland Electric beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in elektrotechniek en laadpaal installaties, wat resulteert in veilige en betrouwbare oplossingen.

Kwaliteit en assortiment:

Als leverancier van gerenommeerde merken zoals Alfen, Easee, Ratio Solar en Zaptec, bieden we een breed scala aan hoogwaardige laadpalen en oplaadpunten die aan diverse behoeften voldoen.  Van dynamisch opladen tot loadbalancing of volledig solar, wij bieden het totaalpakket met de beste producten!

Volledige service:

Van offerte tot installatie, Holland Electric biedt een volledige service. Wij verzorgen niet alleen de levering en montage van de laadpalen, maar ook de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de installatie van een laadpaal?

  De installatietijd varieert afhankelijk van de complexiteit van jouw situatie, maar gemiddeld duurt het vier uur voor een basisinstallatie.

 • Is mijn meterkast geschikt voor een laadpaal?

  In de meeste gevallen kan de laadpaal worden aangesloten op de bestaande groepenkast, maar wij zullen altijd werkzaamheden in de groepenkast moeten uitvoeren. Onze experts evalueren dit tijdens de installatie.

 • Kan ik een offerte aanvragen voor de installatie?

  Ja, wij bieden vrijblijvende offertes aan waarin we alle benodigde materialen en arbeid opnemen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten.

 • Zijn de laadpalen geschikt voor alle elektrische auto's?

  Onze laadpalen zijn compatibel met de meeste elektrische voertuigen op de markt. Mocht je twijfels hebben, dan adviseren wij je graag over de juiste keuze.

 • Wat zijn de onderhoudsvereisten voor een laadpaal?

  Over het algemeen vereisen laadpalen weinig onderhoud. We raden echter periodieke inspecties aan om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.