073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Drie fase aansluiting

Zoek je een betrouwbare partner voor het installeren van een 3 fase elektrisch systeem in jouw woning of bedrijf? Holland Electric biedt uitgebreide expertise voor al jouw elektrische installaties. Of het nu gaat om het aansluiten van een professionele keuken of een industriële machine, ons team van deskundige elektriciens zorgt voor een veilige en efficiënte installatie. Vertrouw op Holland Electric voor hoogwaardige service en een feilloze 3 fase installatie.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Installatie van Drie fase elektrische systemen.

 • Expertise in veiligheid en efficiëntie.

 • Maatwerkoplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Betrouwbare drie fase installaties: Efficiëntie en Veiligheid

Bij Holland Electric begrijpen we de complexiteit van 3 fase elektrische systemen. Onze deskundige elektriciens zorgen voor een nauwkeurige en veilige installatie, waarbij we rekening houden met alle technische vereisten van jouw locatie. Of het nu gaat om een industriële omgeving, een commerciële faciliteit of een residentiële woning, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw behoeften en zorgen voor een efficiënte werking van jouw elektrische systeem.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundigheid:

Ons team beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in 3 fase installaties, waardoor we veilige en betrouwbare oplossingen bieden.

Kwaliteit en assortiment:

We werken met gerenommeerde merken en bieden een breed scala aan hoogwaardige materialen en apparatuur voor jouw installatie.

Volledige service:

Van offerte tot installatie en nazorg, Holland Electric biedt een complete service om ervoor te zorgen dat jouw 3 fase installatie probleemloos verloopt.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen 1 fase en 3 fase elektrische systemen?

  Een 1 fase systeem heeft één actieve geleider en één neutrale geleider, terwijl een 3 fase systeem drie actieve geleiders en één neutrale geleider heeft. 3 fase systemen worden vaak gebruikt voor zwaardere belastingen.

 • Heb ik een 3 fase systeem nodig voor mijn woning

  Dit hangt af van de elektrische belasting van jouw woning. Wanneer je gaat uitbreiden met apparaten is een 3 fase aansluiting vaak noodzakelijk. Denk aan een laadstation voor een elektrische auto, een warmtepomp of een inductiekookplaat

 • Kan mijn bestaande bekabeling worden gebruikt voor een 3 fase installatie?

  In sommige gevallen kan de bestaande bekabeling worden gebruikt, maar dit moet worden beoordeeld door een professionele elektricien om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereisten voor een 3 fase systeem.

 • Wat zijn de voordelen van een 3 fase elektrisch systeem?

  Enkele voordelen zijn een hogere belastbaarheid, gelijkmatige verdeling van de belasting over de drie fasen, en de mogelijkheid om zware apparatuur efficiënter te laten werken.

 • Hoe snel kan Holland Electric een storing in mijn 3 fase systeem verhelpen?

  Holland Electric heeft een team van specialisten klaarstaan om snel te reageren op eventuele storingen in jouw 3 fase systeem. Neem direct contact met ons op bij problemen en we streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om de storing te verhelpen.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.