073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Krachtgroep aanleggen

Moderne elektrische behoeften in woningen en bedrijven kunnen veranderen, zoals de noodzaak voor extra capaciteit voor nieuwe apparatuur of uitbreiding van jouw systeem. Onze gecertificeerde elektriciens helpen bij het aanleggen van krachtgroepen die voldoen aan jouw specifieke eisen. Met uitgebreide ervaring en expertise verzorgen we een veilige en efficiënte installatie, op maat voor jouw keuken, werkplaats of industrieel pand. Ontdek hoe we jouw elektrische capaciteit kunnen vergroten en maak een afspraak.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Professionele aanleg van krachtgroepen.

 • Expertise in veiligheid en betrouwbaarheid.

 • Maatwerkoplossingen voor jouw specifieke situatie.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Professionele krachtgroep aanleggen: Onze expertise in actie

Het aanleggen van een krachtgroep vereist precisie en vakmanschap. Ons ervaren team is klaar om jouw elektrische installatie te beoordelen, de juiste krachtgroep te selecteren en deze professioneel te installeren. Of je nu jouw bestaande installatie wilt uitbreiden of een nieuwe krachtstroomaansluiting nodig hebt, wij bieden een veilige en betrouwbare oplossing die voldoet aan al jouw elektrische behoeften.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundigheid:

Ons team van gecertificeerde elektriciens beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in elektrotechniek, wat resulteert in veilige en betrouwbare oplossingen.

Kwaliteit en assortiment:

Als leverancier van hoogwaardige materialen bieden we een breed scala aan krachtgroepen van gerenommeerde merken, waaronder ABB, Hager en Schneider Electric.

Volledige service:

Van advies en offerte tot installatie en nazorg, Holland Electric biedt een complete service om ervoor te zorgen dat jouw elektrische installatie aan al jouw wensen voldoet.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Wat is een krachtgroep en waarvoor wordt deze gebruikt?

  Een krachtgroep is een elektrische installatie die wordt gebruikt voor het aansluiten van apparaten met een hoog vermogen, zoals elektrische kachels, boilers en machines. Het zorgt voor een aparte stroomvoorziening met een hoger vermogen dan de standaard groepen in jouw meterkast.

 • Is het aanleggen van een krachtgroep ingewikkeld?

  Het aanleggen van een krachtgroep vereist kennis van elektrische installaties en moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien. Bij Holland Electric beschikken we over de expertise en ervaring om een krachtgroep veilig en betrouwbaar aan te leggen.

 • Heb ik een krachtgroep nodig voor mijn apparaten?

  Als je apparaten hebt met een hoog vermogen die regelmatig worden gebruikt, zoals een elektrische kookplaat of een warmtepomp, kan het aanleggen van een krachtgroep nodig zijn om te zorgen voor een stabiele stroomvoorziening en het voorkomen van overbelasting van jouw elektrische installatie.

 • Wat zijn de kosten voor het aanleggen van een krachtgroep?

  De kosten voor het aanleggen van een krachtgroep kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van jouw situatie en de benodigde materialen. Bij Holland Electric bieden we vrijblijvende offertes aan, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat we aan de installatie beginnen.

 • Is het mogelijk om een krachtgroep aan te leggen in een bestaande meterkast?

  Ja, het is mogelijk om een krachtgroep aan te leggen in een bestaande meterkast. Onze elektriciens kunnen de huidige installatie beoordelen en de benodigde aanpassingen maken om een krachtgroep veilig en efficiënt aan te sluiten.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.