073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Storing oplossen

Heb je last van elektrische storingen thuis of op het werk? Wij bij Holland Electric begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Of je nu te maken hebt met stroomuitval, knipperende lampen of defecte stopcontacten, elektrische problemen kunnen gevaarlijk zijn en jouw dagelijkse routine verstoren. Gelukkig staat ons team van ervaren elektriciens klaar om snel jouw problemen te identificeren, diagnosticeren en op te lossen, zodat jouw installatie weer naar behoren werkt en je kunt genieten van een veilige en comfortabele omgeving.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Snelle en betrouwbare oplossingen voor elektrische storingen.

 • Ervaren elektriciens met expertise in het oplossen van diverse elektrische problemen.

 • Persoonlijke service en advies om jouw elektrische installatie te optimaliseren.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Professionele storingsoplossing: Onze expertise in actie

Elektrische storingen kunnen veel ongemak en zorgen veroorzaken. Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om snel en efficiënt de oorzaak van jouw storing te achterhalen en vakkundig op te lossen. Of je nu te maken hebt met kortsluiting, overbelasting, uitvallende stopcontacten of andere problemen, wij zorgen voor een grondige inspectie en een passende oplossing, zodat jouw elektrische installatie weer optimaal functioneert.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Snelle respons:

Elektrische storingen kunnen onverwachts optreden en vereisen een snelle oplossing. Onze 24/7 service garandeert dat we altijd beschikbaar zijn om je te helpen, ongeacht het tijdstip.

Deskundigheid:

Ons team van ervaren elektriciens heeft de kennis en vaardigheden om diverse elektrische problemen efficiënt op te lossen. We onderzoeken grondig om de oorzaak van de storing te achterhalen en deze effectief te verhelpen.

Persoonlijke service:

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een oplossing die aansluit bij jouw behoeften en budget. Onze vriendelijke en professionele elektriciens zijn altijd bereid om je te ondersteunen.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Hoe weet ik dat ik een elektrische storing heb?

  Elektrische storingen kunnen zich uiten in verschillende symptomen, zoals uitvallende verlichting, niet-werkende stopcontacten, zoemende geluiden in stopcontacten of een brandgeur. Als je een van deze symptomen opmerkt, is het raadzaam om een professionele elektricien in te schakelen.

 • Kan ik zelf proberen de storing op te lossen?

  Het is niet aan te raden om zelf elektrische storingen te proberen op te lossen, aangezien dit gevaarlijk kan zijn. Het is belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen om de storing veilig en adequaat te verhelpen.

 • Hoelang duurt het om een elektrische storing op te lossen?

  De duur van het oplossen van een elektrische storing hangt af van de aard en ernst van de storing. Onze elektriciens streven ernaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen, met minimale verstoring van jouw dagelijkse activiteiten.

 • Wat zijn de mogelijke oorzaken van elektrische storingen?

  Elektrische storingen kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder kortsluiting, overbelasting, beschadigde bekabeling, defecte apparaten of problemen met de elektrische installatie.

 • Wat zijn de kosten voor het oplossen van een elektrische storing?

  De kosten voor het oplossen van een elektrische storing kunnen variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van de storing. Onze elektriciens bieden transparante prijzen en zullen je vooraf informeren over de kosten voordat ze aan de reparatie beginnen.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.