073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Elektra renovatie

Overweeg je een upgrade van juw elektrische installatie? Holland Electric is gespecialiseerd in het moderniseren van elektrische systemen in zowel woningen als bedrijven. Of het nu gaat om het vervangen van oude bedrading, upgraden van stopcontacten of het installeren van nieuwe verlichting, ons ervaren team zorgt voor een veilige en efficiënte renovatie. Kies voor maatwerkoplossingen met Holland Electric voor optimale prestaties en gemoedsrust.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Vakkundige renovatie van elektrische systemen.

 • Expertise in moderniseren en upgraden van elektrische infrastructuur.

 • Persoonlijk advies en maatwerkoplossingen voor jouw elektra behoeften.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Elektra renovatie: Moderne oplossingen voor betrouwbare energie

Bij Holland Electric begrijpen we dat een veilige en efficiënte elektrische installatie essentieel is voor jouw woning of bedrijf. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een grondige inspectie van jouw bestaande systeem, identificeren mogelijke problemen en bieden op maat gemaakte renovatieoplossingen. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde bedrading, het upgraden van stopcontacten naar moderne normen, of het installeren van nieuwe schakelpanelen voor een betere energiebeheersing, wij streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundig Advies:

Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces. We bieden niet alleen advies over de juiste oplossingen, maar ook over het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van jouw elektrische systeem.

 

Hoogwaardige Service:

Bij Holland Electric kun je rekenen op hoogwaardige service van begin tot eind. We streven naar jouw tevredenheid en zetten ons in voor een succesvolle renovatie die voldoet aan jouw verwachtingen.

 

Betrouwbare Partner:

Kies met een gerust hart voor Holland Electric als jouw partner in elektra renovatie. We hanteren strikte veiligheidsnormen en zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van het renovatieproces om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van jouw elektrische systeem te waarborgen.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Welke soorten renovaties bieden jullie aan?

  We bieden een breed scala aan renovatiediensten, waaronder het vervangen van verouderde bedrading, het upgraden van stopcontacten en schakelaars, het installeren van nieuwe schakelpanelen, en het verbeteren van de algehele veiligheid en efficiëntie van jouw elektrische systeem.

 • Hoe kan ik mijn elektrische systeem laten inspecteren voor renovatie?

  Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een inspectie door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of ons online afspraakformulier. Onze ervaren elektriciens zullen jouw elektrische systeem grondig inspecteren en aanbevelingen doen voor eventuele renovaties die nodig zijn.

 • Wat zijn de voordelen van het upgraden van mijn elektrische infrastructuur?

  Het upgraden van jouw elektrische infrastructuur kan verschillende voordelen met zich meebrengen, waaronder verbeterde veiligheid, hogere energie-efficiëntie, verhoogde betrouwbaarheid van jouw elektrische systeem en de mogelijkheid om te voldoen aan de huidige elektrische normen en voorschriften.

 • Hoelang duurt een typische renovatie?

  De duur van een renovatie kan variëren afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit van de werkzaamheden. Onze elektriciens streven ernaar om de renovatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, maar de exacte tijd kan verschillen per situatie.

 • Zijn er subsidies of financiële ondersteuning beschikbaar voor elektra renovatie?

  Ja, er zijn verschillende subsidies en financiële ondersteuningsprogramma’s beschikbaar voor elektra renovaties, afhankelijk van jouw locatie en de specifieke aard van de renovaties. Onze experts kunnen je helpen bij het identificeren van eventuele beschikbare subsidies en het begeleiden door het aanvraagproces.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.