073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Aardpen slaan

Wij bieden professionele installatiediensten voor aardpennen om jouw elektrische installatie veilig en betrouwbaar te maken. Of je nu een nieuwe aardpen nodig hebt, een bestaande wilt vervangen of advies zoekt over de juiste aardpen voor jouw situatie, wij staan voor je klaar.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienst in het kort:

 • Installatie van aardpennen voor veilige elektrische systemen.

 • Expertise in aardingssystemen voor diverse toepassingen.

 • Persoonlijk advies en maatwerkoplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Veiligheid voorop: Aardpen slaan door Holland Electric

Het belang van een effectief aardingssysteem voor een veilige elektrische installatie is ons goed bekend. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een zorgvuldige installatie van de aardpen, waarbij rekening wordt gehouden met de bodemgesteldheid, de locatie van de elektrische installatie en de lokale regelgeving. Wij begeleiden je door het hele proces, van de keuze van de juiste aardpen tot aan de installatie, om de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw elektrische systeem te garanderen.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundigheid:

Ons team van elektriciens beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in aardingssystemen, waardoor we veilige en betrouwbare oplossingen bieden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid:

We werken met hoogwaardige materialen en leveranciers om ervoor te zorgen dat jouw aardpen voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Volledige service:

Van advies en installatie tot onderhoud en reparatie, Holland Electric biedt een volledige service om ervoor te zorgen dat jouw aardingssysteem optimaal blijft presteren.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Waarom is een aardpen nodig?

  Een aardpen zorgt voor een veilige afvoer van elektrische stroom naar de aarde, waardoor het risico op elektrische schokken en brand wordt verminderd.

 • Wat voor soort aardpen heb ik nodig?

  Het type aardpen dat je nodig hebt, hangt af van factoren zoals bodemgesteldheid, locatie en de elektrische installatie zelf. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste aardpen voor jouw situatie.

 • Hoe wordt een aardpen geïnstalleerd?

  De aardpen wordt in de grond geplaatst op een specifieke diepte, afhankelijk van de bodemgesteldheid. Vervolgens wordt deze verbonden met de elektrische installatie.

 • Wat zijn de voordelen van een aardpen?

  Enkele voordelen zijn verbeterde veiligheid, bescherming tegen elektrische schokken en brand, en naleving van wettelijke voorschriften.

 • Kan Holland Electric mijn bestaande aardpen vervangen?

  Ja, indien nodig kunnen onze elektriciens jouw bestaande aardpen vervangen door een nieuwe, veilige aardpen die voldoet aan de geldende normen en voorschriften.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.