073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Groepenkast vervangen

Het vervangen van een complete groepenkast vereist deskundigheid en nauwkeurigheid. Bij Holland Electric begrijpen we dat dit een cruciale stap is voor de veiligheid en efficiëntie van jouw elektrische systeem. Onze ervaren elektriciens staan klaar om deze taak moeiteloos uit te voeren, waarbij we zorgen voor een vakkundige installatie en een soepele overgang naar jouw nieuwe groepenkast.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groenestroom windmolens

Onze dienstverlening in het kort:

 • Vervanging van de complete groepenkast.

 • Expertise in diverse soorten groepenkasten en configuraties.

 • Persoonlijk advies over de ideale indeling en specificaties van de nieuwe groepenkast.

Offerte aanvragen
Groepenkast vervangen

Veilig en efficiënt: Groepenkast vervangen met Holland Electric

We begrijpen het belang van een veilige en efficiënte installatie van een groepenkast. Onze experts begeleiden je bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste groepenkast tot de uiteindelijke installatie. We houden rekening met factoren zoals de elektrische belasting, de indeling van jouw pand en eventuele specifieke eisen of wensen die je hebt. Van het uitschakelen van de stroomvoorziening tot het testen van alle circuits, we zorgen voor een zorgvuldige afhandeling en een naadloze integratie van jouw nieuwe groepenkast.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundig advies:

Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw situatie. We helpen je niet alleen bij het kiezen van de juiste groepenkast, maar bieden ook advies over de optimale configuratie en specificaties.

Veiligheidsgarantie:

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. We zorgen voor een zorgvuldige installatie en testen alle circuits grondig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.

24/7 Noodservice:

Onze toewijding aan klantenservice strekt zich uit tot noodsituaties. Met onze 24/7 noodservice staan we altijd klaar om te helpen bij onverwachte elektrische problemen.

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Welk soort groepenkast is geschikt voor mijn woning?

  Onze experts kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste groepenkast op basis van jouw specifieke behoeften en de elektrische belasting van jouw woning. We bieden diverse opties, waaronder enkelfase en driefase groepenkasten, met verschillende configuraties en functionaliteiten.

 • Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een nieuwe groepenkast?

  Bij het selecteren van een nieuwe groepenkast is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het aantal benodigde groepen, de beschikbare ruimte, en eventuele speciale functies die je nodig hebt, zoals overspanningsbeveiliging of slimme meters.

 • Hoe lang duurt het vervangen van een groepenkast?

  De duur van de installatie kan variëren, afhankelijk van de omvang van het project en eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn. Over het algemeen kan de installatie van een nieuwe groepenkast enkele uren tot een hele dag in beslag nemen. Onze experts zullen echter hun best doen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 • Wat zijn de kosten voor het vervangen van mijn groepenkast?

  De kosten voor het vervangen van een groepenkast kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het type groepenkast, de complexiteit van de installatie en eventuele extra functies die je wilt toevoegen. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave op basis van jouw specifieke situatie.

 • Kan ik mijn elektrische systeem nog steeds gebruiken tijdens de vervanging van de groepenkast?

  Tijdens de installatie van de nieuwe groepenkast kan het nodig zijn om de stroomvoorziening tijdelijk af te sluiten om veiligheidsredenen. Onze elektriciens zullen echter hun best doen om de onderbreking van de stroomvoorziening tot een minimum te beperken en zullen je van tevoren informeren over eventuele mogelijke onderbrekingen.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.