073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Het verhaal achter Holland Electric: onze passie voor elektriciteit 

Stap in onze wereld van elektrische wonderen! Wij houden van elektriciteit - het is onze passie, ons vak en onze belofte aan jou. We zijn hier om jouw elektrische projecten een boost te geven met onze expertise. Laat ons je begeleiden door het doolhof van draden en schakelaars en samen een project te maken dat verlichting brengt in jouw leven. 

Offerte aanvragen
Groepenkast aansluiten

Ontdek waar we voor staan

  Missie

  Bij Holland Electric zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige elektrische diensten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die zowel betrouwbaar als duurzaam zijn en zo bijdragen aan een veiligere wereld.

  Zonnepanelen plaatsen

  Visie

  Onze visie is om de leider te zijn in de elektrische sector, gedreven door onze passie voor technologische vooruitgang en klantgerichtheid. We streven ernaar om een vertrouwd merk te zijn dat synoniem staat voor excellentie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Door voortdurend te innoveren en onze klanten centraal te stellen willen we de norm verhogen en een blijvende impact maken in de industrie.

  HEP Laadpaal

Onze getalenteerde teamleden

Ontmoet ons team van toegewijde experts.

Maak kennis met de gezichten achter Holland Electric. Ons team van bekwame elektriciens staat klaar om uw projecten met professionaliteit en de juiste kennis aan te pakken. Met een schat aan ervaring en een passie voor het vak gaan wij voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Elk lid van ons team is vakkundig opgeleid en beschikt over passie voor het vak waardoor we aan al uw elektrische behoeften kunnen voldoen. 

Offerte aanvragen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!