073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Zonnepanelen installeren

Bij Holland Electric maken we zonnepanelen installeren eenvoudig en efficiënt. We begrijpen de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen en staan klaar om je te helpen bij het maken van de overstap naar zonne-energie. Ons deskundige team zorgt voor een professionele installatie van zonnepanelen, afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je kunt genieten van een groenere en kostenefficiënte energievoorziening.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Zonnepanelen installeren

Onze dienst in het kort:

 • Professionele installatie van zonnepanelen.

 • Expertise in duurzame energieoplossingen.

 • Maatwerkoplossingen voor uw energiebehoeften.

Offerte aanvragen
Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen installatie: Een duurzame investering in je toekomst

Bij Holland Electric begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we professionele begeleiding en installatie van zonnepanelen, zodat je kunt profiteren van de vele voordelen van duurzame energie. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige plaatsing van de panelen op jouw dak, rekening houdend met factoren zoals de oriëntatie, hellingshoek en schaduwval. Met onze expertise kun je vertrouwen op een efficiënt zonnestroomsysteem dat bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst.

Offerte aanvragen
Holland Electric

Waarom kiezen voor Holland Electric?

Deskundig Advies

Ons team van specialisten staat voor je klaar met deskundig advies op maat. We begeleiden je bij elke stap van het proces, van planning tot installatie.

Hoogwaardige Service

Bij Holland Electric kun je rekenen op hoogwaardige service van begin tot eind. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak.

Vertrouwde Partner

Kies met een gerust hart voor Holland Electric als jouw partner in duurzame energieoplossingen. Wij streven naar tevredenheid en zetten ons in voor een succesvolle installatie.

Offerte aanvragen
Brian de Vries - Holland Electric

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Veelgestelde vragen

 • Zijn mijn dak en locatie geschikt voor zonnepanelen?

  Onze experts voeren een grondige inspectie uit om te bepalen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke locatie het meest rendabel is voor maximale zonnestraling.

 • Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn energieverbruik?

  Dit hangt af van jouw energieverbruik en beschikbare dakoppervlakte. Onze adviseurs helpen je bij het berekenen van de optimale omvang van jouw zonnestroomsysteem.

 • Wat zijn de kosten en terugverdientijd van zonnepanelen?

  De kosten en terugverdientijd variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal panelen en jouw energieverbruik. We bieden transparante prijzen en berekenen graag jouw potentiële besparingen.

 • Hoe zit het met onderhoud en garantie?

  Zonnepanelen vereisen weinig onderhoud en hebben doorgaans een garantie van 10 jaar. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en garantiezaken af te handelen.

 • Kan ik subsidies of financiële ondersteuning krijgen voor de installatie van zonnepanelen?

  Ja, er zijn verschillende subsidies en regelingen beschikbaar voor zonne-energieprojecten. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden en begeleiden je bij het aanvragen van eventuele financiële ondersteuning.

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.