073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Electricien nodig in Oss?

Op zoek naar een elektricien in Oss? Bij Holland Electric bieden wij deskundige elektrische diensten met de focus op duurzaamheid en efficiëntie. Of het nu gaat om het oplossen van elektrische storingen, het installeren van moderne apparatuur zoals inductiekookplaten of zonnepanelen, of het uitvoeren van complexe elektrische projecten, onze allround elektriciens staan klaar om u te helpen.

Offerte aanvragen
Zonnepanelen plaatsen

Waarom Holland Electric als uw elektricien in Oss?

Holland Electric is niet zomaar een elektriciensbedrijf. Wij begrijpen de waarde van duurzame en energiezuinige oplossingen. Onze diensten variëren van het installeren van zonnepanelen tot het aanleggen van aardlekschakelaars en fornuisgroepen. In Oss en omstreken zijn we bekend om onze snelle levering, vakkundige montage, en concurrerende prijzen.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Holland ElectricOfferte aanvragen
 • Veiligheid en Betrouwbaarheid

  Onze goed opgeleide elektriciens werken volgens de laatste veiligheidsnormen.
 • Duurzame Oplossingen

  Van zonnepanelen tot laadpalen, wij bieden energiezuinige oplossingen voor een groenere toekomst.
 • Deskundig Advies

  Onze ervaring in diverse elektrische diensten garandeert het beste advies voor uw specifieke situatie.
 • Landelijk Netwerk

  Met 24/7 beschikbaarheid bedienen we klanten door heel Nederland, inclusief Oss.
 • Offerte aanvragen

Diensten

Uw lokale elektricien in Oss en omgeving

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag over elektrische installaties? Onze elektriciens in Oss helpen u verder! Neem gerust contact met ons op om uw wensen en hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

  Erkende elektricien in Oss

  Bij Holland Electric lopen we voorop als het gaat om het integreren van de nieuwste technologieën in elektrische installaties. Onze diensten in Oss omvatten niet alleen traditionele elektrische werkzaamheden, maar ook het implementeren van innovatieve systemen zoals het plaatsen van laadpalen en perilex aansluitingen. Deze technologieën zorgen voor een hogere efficiëntie en betere prestaties van uw elektrische systemen.

  Offerte aanvragen
  Groepenkast vervangen

  Duurzame service

  Wij dragen bij aan een groenere toekomst in Oss door het installeren van energie-efficiënte systemen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Bij Holland Electric staat klanttevredenheid centraal, met hoge kwaliteitsstandaarden en een persoonlijke benadering.

  Bel: 073-2340888
  Groepenkast aansluiten

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.