Laadpalen - Holland Electric
Spoed? Bel ons!

Laadpaal installeren

Holland Electric is een elektrotechnische specialist en laadpaal installateur. Je vindt ons door heel Nederland. Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met uw werkgever.

Leverancier van gerenommeerde merken

Holland Electric is leverancier van elektrische laadpalen van diverse gerenommeerde merken, zoals ALFEN, NEWMOTION en WALLBOX. Van deze merken leveren wij verschillende uitvoeringen laadpalen en oplaadpunten en zijn een echte 1 stop shop. Wilt u een laadpaal bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop!

 

 

Vrijblijvende offerte elektrische laadpaal

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Ook kunnen wij de laadpaal aansluiten in uw meterkast. Mogelijk heeft u extra groepen nodig, maar soms kan de laadpaal op bestaande groep worden geïnstalleerd. Deze extra opties nemen wij graag in een offerte voor u mee! Zodra u akkoord gaat op de offerte plannen wij een afspraak in. Eén van onze laadpaal installateurs komt bij u langs om de laadpaal bij u thuis te installeren.

Offerte aanvragen

Waarop moet ik letten bij aanschaf van een laadpaal?

Bij de meeste elektrische auto’s wordt Mode 2 of 3 laden aanbevolen. Deze typeringen hebben betrekking op bijvoorbeeld laadmogelijkheden met beveiliging en begrenzing tijdens het laadproces, met controle op het laadniveau. De geavanceerdere laadpalen of wandmodel-laders zijn zelfs uitgerust met een mogelijkheid om de laadstroom voor zakelijk gebruik apart te registreren. Deze kosten kunnen of wel in rekening gebracht worden bij de werkgever of ze zijn afzonderlijk te administreren in uw eigen boekhouding.

Welke laadpaal voor thuis wordt door de autofabrikant aanbevolen?

Meestal wordt bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto duidelijk aangegeven welke laadmethode wordt aanbevolen. Twijfelt u over welke laadpaal voor uw auto de beste optie is, neem dan contact met ons op. Holland Electric levert immers kwalitatief zeer goede laadpalen tegen zeer scherpe prijzen. Tevens verzorgen onze elektriciens desgewenst de vakkundige montage en installatie van uw laadpaal of wandmodel bij u thuis of bij uw kantoor.

Laadpalen voor ieder merk en type auto

Bestel eenvoudig en voordelig uw laadpaal

Holland Electric biedt laadpalen voor ieder type en merk auto aan. Bestel hier uw nieuwe laadpaal! Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, of per e-mail sales@hollandelectric.nl. Telefonisch zijn we te bereiken via 073-2340888.

Bekijk onze

Eerdere projecten

Frans van Emmerik
Frans van Emmerik
2023-07-21
Danny heeft getoond een vakman te zijn die snel en zeer klantvriendelijk onze meterkast heeft voorbereid voor verzwaring naar 3 fasen. Zal niet aarzelen wie te bellen in de toekomst
John Dehond
John Dehond
2023-07-15
Snelle en goede offerte. Monteur Danny, leuke gast en doet zijn werk goed en efficiënt. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Verena Zoon
Verena Zoon
2023-07-11
Na een wat rommelige start heeft Holland Electric het weer helemaal goed gemaakt en mooi werk afgeleverd. Blij met het eindresultaat, wij kunnen nu lekker laden. In het bijzonder wil ik Brian bedanken. Deze review heb je wel verdiend dacht ik zo 😉 En natuurlijk de monteurs, klasse!
Ike Noordermeer
Ike Noordermeer
2023-06-29
1 week na de afspraak stond de monteur voor de deur en heeft onze meterkast vernieuwd. Ook gelijk voorbereid om in de toekomst een laadpaal aan te sluiten voor de auto. Zijn erg blij met de vervanging. Zeer deskundig en netjes is alles vervangen cq gemonteerd. Factuur precies zoals van tevoren gecommuniceerd.
Meiyin Bong
Meiyin Bong
2023-06-24
Fantastisch! Al heel wat meegemaakt met klussers maar dit was verfrissend goed in kwaliteit en betaalbaarheid. Ook supersnel en goed service! Dank kom zeker terug hier
Kees Verweij
Kees Verweij
2023-05-27
Afgelopen vrijdag is onze groepenkast vervangen en 2 kabels aangelgd naar de keuken. Vanaf de 1e aanvraag tot plaatsing zat nog geen 3 weken. Super snel geregeld. Goede eliktriciën, netjes en vriendelijk. Maar ook kundig.
Gerard Villar
Gerard Villar
2023-05-26
I contacted Holland Electric to ask for a quotation about replacing my old electrical panel (meterkast) at home. They contacted me very fast with a very competitive quotation. Before accepting their offer, I also asked them a couple of technical questions about the components to be used for the new installation, to which they replied properly. On the agreed day, Brian (the owner of the company) came perfectly on time. He worked very professionally and thoroughly, while asking any question that I would have about the installation. In my opinion, he even went a bit beyond to what was strictly needed. You clearly see that he cares about making a good job. I must admit that I was impressed by the quality of the service at a very competitive price. By the way, and this might be interesting to foreigners, communication in English was never a problem, as unfortunately my Dutch is not good enough for this.
Bernard H. Fabry
Bernard H. Fabry
2023-05-20
Snelle, precies en netjes. Geen poespas. De monteur die de meterkast kwam vervangen was van het type no-nonsens. Weinig woorden en gewoon............doen! Het ging zo snel dat ik verbaasd over was. Vooral na een paar vage reacties op Werkspot. Hij rondde de werkzaamheden af binnen één uur. Waar andere zeiden 2 dagen nodig te hebben.... De boel netjes achtergelaten en alles werkt en naar behoren. Daarnaast een enthousiast team dat plant en regelt de contacten. Erg blij met dit bedrijf, ik raad ze aan.
Corine den Hartog
Corine den Hartog
2023-03-21
Geweldige Service van Holland Electric. Goede en duidelijke communicatie vooraf, afspraak is afspraak! Bij ons een laadpaal geplaatst. Op de afgesproken tijd en datum. Een echte aanrader!

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA