Holland Electric is uw specialist voor laadpalen | Een oplaadpunt op maat

Laadpaal installeren bij u thuis of op het werk

Holland Electric is een elektrotechnische specialist en laadpaal installateur. Je vindt ons door heel Nederland. Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met uw werkgever.

Leverancier van gerenommeerde merken

Holland Electric is leverancier van elektrische laadpalen van diverse gerenommeerde merken, zoals BESEN, EVBOX, HEPEV en WALLBOX. Van deze merken leveren wij verschillende uitvoeringen laadpalen en oplaadpunten voor wandmontage.

Vrijblijvende offerte elektrische laadpaal

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Ook kunnen wij de laadpaal aansluiten in uw meterkast. Mogelijk heeft u extra groepen nodig, maar soms kan de laadpaal op bestaande groep worden geïnstalleerd. Deze extra opties nemen wij graag in een offerte voor u mee! Zodra u akkoord gaat op de offerte plannen wij een afspraak in. Eén van onze laadpaal installateurs komt bij u langs om de laadpaal bij u thuis te installeren.

Offerte aanvragen

Waarom een laadpaal laten installeren?

De meeste elektrische auto’s hebben een accu van circa 40KW en bij grotere en zwaardere modellen loopt dat wel op tot 100KW, bijvoorbeeld bij Tesla’s. In theorie kun je zo’n accu aan een gewoon stopcontact opladen, maar doe dat liever niet. Het duurt namelijk onnoemelijk lang (tot wel 12 uur) en door het vermogen dat wordt gevraagd tijdens het laden zal de laadkabel zeer heet worden. Bovendien kun je tijdens het opladen van de auto het gebruik van andere elektrische apparaten, zoals vaatwasser, elektrisch kooktoestel, magnetron etc. wel vergeten. Kortom, dat is een aanslag op de elektrische installatie in uw woning waarop de groepenkast en het netwerk niet is ingesteld. Het kan voor kortsluiting zorgen en zelfs brand veroorzaken.

De beste laadpaal voor thuis

Hieronder ziet u een aantal van onze beste laadpalen uitgelicht. Onze laadvoorzieningen zijn geschikt voor iedere elektrische auto en leveren wij met type 1 of type 2 stekker. Alle HEPEV laadvoorzieningen zijn standaard uitgevoerd met 5m laadkabel. Wij leveren deze als 1 (max 7,4kW) of 3 (max 22kW) fase station. Bij alle laadpunten is paslock of loadbalancing extra in te bouwen. Uiteraard adviseren wij u over welke laadpaal het beste is voor uw situatie.

HEPEV V1 – ZWART

Laadvermogen2.3kW / 7,4 kW & 3,6 kW / 22kW
Laadpunten 1
LaadmodusMode 3 (EN/IEC 61851)
Type stekker1 of 2
OptioneelPaslock of loadbalancing

HEPEV V1 – WIT

Laadvermogen2.3kW / 7,4 kW & 3,6 kW / 22kW
Laadpunten1
LaadmodusMode 3 (EN/IEC 61851)
Type stekker1 of 2
OptioneelPaslock of loadbalancing

HEPEV V2

Laadvermogen2.3kW / 7,4 kW & 3,6 kW / 22kW
Laadpunten1
LaadmodusMode 3 (EN/IEC 61851)
Type stekker1 of 2
OptioneelPaslock of loadbalancing

HEPEV V3

Laadvermogen2.3kW / 7,4 kW & 3,6 kW / 22kW
Laadpunten2
LaadmodusMode 3 (EN/IEC 61851)
Type stekker1 of 2
Optioneel Paslock of loadbalancing

Waarop moet ik letten bij aanschaf van een laadpaal?

Bij de meeste elektrische auto’s wordt Mode 2 of 3 laden aanbevolen. Deze typeringen hebben betrekking op bijvoorbeeld laadmogelijkheden met beveiliging en begrenzing tijdens het laadproces, met controle op het laadniveau. De geavanceerdere laadpalen of wandmodel-laders zijn zelfs uitgerust met een mogelijkheid om de laadstroom voor zakelijk gebruik apart te registreren. Deze kosten kunnen of wel in rekening gebracht worden bij de werkgever of ze zijn afzonderlijk te administreren in uw eigen boekhouding.

Welke laadpaal voor thuis wordt door de autofabrikant aanbevolen?

Meestal wordt bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto duidelijk aangegeven welke laadmethode wordt aanbevolen. Twijfelt u over welke laadpaal voor uw auto de beste optie is, neem dan contact met ons op. Holland Electric levert immers kwalitatief zeer goede laadpalen tegen zeer scherpe prijzen. Tevens verzorgen onze elektriciens desgewenst de vakkundige montage en installatie van uw laadpaal of wandmodel bij u thuis of bij uw kantoor.

Laadpalen voor ieder merk en type auto

Bestel eenvoudig en voordelig uw laadpaal

Holland Electric biedt laadpalen voor ieder type en merk auto aan. Een laadpaal inclusief montage is nu al mogelijk vanaf 895 euro! Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, of per e-mail info@hollandelectric.nl. Telefonisch zijn we te bereiken via 073-2340888.

Bekijk onze

Eerdere projecten

Wat onze klanten zeggen

Reviews

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!

Gemma Maris, 07-04-2021

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.

Iris Gerrits, 15-01-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.

Ron Schuurmans, 15-03-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder lange wachttijd, na afloop wordt alles netjes opgeruimd. Wat mij betreft een aanrader, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Paul van Slobbe, 05-03-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland Electric.

Tijs Lemmens, 31-03-2021

Ik ben super tevreden!

Snelle prijsstelling en erg scherp. Kwam netjes op tijd, werkt goed door. Is netjes en denkt proactief richting de toekomst. Extra werkje werd ter plaatse opgepakt maar hoefde niet extra betaald te worden. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ben super tevreden.

Raymond Vanduurling, 01-05-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!

Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de volgende klant. Ik ben zeer tevreden.

Wilco van der Pol, 31-01-2021

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt.
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
reCAPTCHA