Laadpalen - Holland Electric

Laadpaal installeren bij u thuis of op het werk

Holland Electric is een elektrotechnische specialist en laadpaal installateur. Je vindt ons door heel Nederland. Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met uw werkgever.

Leverancier van gerenommeerde merken

Holland Electric is leverancier van elektrische laadpalen van diverse gerenommeerde merken, zoals ALFEN, NEWMOTION en WALLBOX. Van deze merken leveren wij verschillende uitvoeringen laadpalen en oplaadpunten en zijn een echte 1 stop shop. Wilt u een laadpaal bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop!

 

 

Vrijblijvende offerte elektrische laadpaal

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Ook kunnen wij de laadpaal aansluiten in uw meterkast. Mogelijk heeft u extra groepen nodig, maar soms kan de laadpaal op bestaande groep worden geïnstalleerd. Deze extra opties nemen wij graag in een offerte voor u mee! Zodra u akkoord gaat op de offerte plannen wij een afspraak in. Eén van onze laadpaal installateurs komt bij u langs om de laadpaal bij u thuis te installeren.

Offerte aanvragen

Waarop moet ik letten bij aanschaf van een laadpaal?

Bij de meeste elektrische auto’s wordt Mode 2 of 3 laden aanbevolen. Deze typeringen hebben betrekking op bijvoorbeeld laadmogelijkheden met beveiliging en begrenzing tijdens het laadproces, met controle op het laadniveau. De geavanceerdere laadpalen of wandmodel-laders zijn zelfs uitgerust met een mogelijkheid om de laadstroom voor zakelijk gebruik apart te registreren. Deze kosten kunnen of wel in rekening gebracht worden bij de werkgever of ze zijn afzonderlijk te administreren in uw eigen boekhouding.

Welke laadpaal voor thuis wordt door de autofabrikant aanbevolen?

Meestal wordt bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto duidelijk aangegeven welke laadmethode wordt aanbevolen. Twijfelt u over welke laadpaal voor uw auto de beste optie is, neem dan contact met ons op. Holland Electric levert immers kwalitatief zeer goede laadpalen tegen zeer scherpe prijzen. Tevens verzorgen onze elektriciens desgewenst de vakkundige montage en installatie van uw laadpaal of wandmodel bij u thuis of bij uw kantoor.

Laadpalen voor ieder merk en type auto

Bestel eenvoudig en voordelig uw laadpaal

Holland Electric biedt laadpalen voor ieder type en merk auto aan. Bestel hier uw nieuwe laadpaal! Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, of per e-mail sales@hollandelectric.nl. Telefonisch zijn we te bereiken via 073-2340888.

Bekijk onze

Eerdere projecten

Wat onze klanten zeggen

Reviews

Petje af voor dit bedrijf

Een 45 jaar oude groepenkast vervangen bleek achteraf een klus met onverwachte obstakels. De monteur was echter inventief en werkte de zaak netjes af. Petje af voor dit bedrijf: professioneel, communicatief en komt zijn afspraken na. Holland Electric, een naam om te onthouden.
J. Jager, 21-05-2020

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de […]
Wilco van der Pol, 31-01-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!
Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Ik ben super tevreden!

Snelle prijsstelling en erg scherp. Kwam netjes op tijd, werkt goed door. Is netjes en denkt proactief richting de toekomst. Extra werkje werd ter plaatse opgepakt maar hoefde niet extra betaald te worden. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ben super tevreden.
Raymond Vanduurling, 01-05-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).
Maximale uploadgrootte: 516MB
Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA