Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen?

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische auto’s

Holland Electric is de meest duurzame elektrotechnische specialist van Nederland. Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Dat kan via een normaal stopcontact of snel-laadstation. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact.

Vrijblijvende offerte

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Deze extra optie nemen wij graag in een offerte voor u mee!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laadpalen voor iedere merk en type auto

Bestel eenvoudig en voordelig uw laadpaal via Laadpaalkorting.nl

Holland Electric heeft speciaal voor u alle laadpalen geselecteerd binnen een eigen webshop: Laadpaalkorting.nl. Bestel eenvoudig en voordelig!

Momenteel is laadpaalkorting.nl in ontwikkeling. De lancering zal binnenkort plaatsvinden! Via deze pagina houden we u op de hoogte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt. U kunt deze onderstaand uploaden.
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
reCAPTCHA

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.