Holland Electric is uw specialist voor laadpalen | Een oplaadpunt op maat

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische auto’s

Holland Electric is de meest duurzame elektrotechnische specialist van Nederland. Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Dat kan via een normaal stopcontact of snel-laadstation. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact.

Vrijblijvende offerte

U kunt bij ons terecht voor een scherpe offerte voor de levering van een laadpaal, de benodigde bekabeling en aansluitmaterialen. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage van de oplaadpunten voor u. Deze extra optie nemen wij graag in een offerte voor u mee!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laadpalen voor ieder merk en type auto

Bestel eenvoudig en voordelig uw laadpaal

Holland Electric biedt laadpalen voor ieder type en merk auto aan. Een laadpaal inclusief montage is nu al mogelijk vanaf 895 euro! Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, WhatsApp of per e-mail.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt. U kunt deze onderstaand uploaden.
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
reCAPTCHA

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.