Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen?

Groepenkasten

Pak uw voordeel met Holland Electric Products!

Zorgvuldig samengestelde en vakkundig gemonteerde groepenkasten zijn de basis van een goed functionerende en duurzame elektrische installatie. Dat wordt met het oog op allerlei energie- en milieubesparende maatregelen steeds belangrijker. Holland Electric loopt ook in dat opzicht voorop. Naast vakkundige montage en het oplossen van storingen kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van complete groepenkasten en losse componenten van ons eigen merk Holland Electric Products (H.E.P.). Naast een scherpe prijs en prima kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Al onze H.E.P. producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk. Op uw aankoop ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie.

Meer informatie over Holland Electric Products

Snel bestellen, met of zonder montage

Bel of mail ons voor alle H.E.P. producten en plaats snel en eenvoudig uw bestelling. Wij geven desgewenst ook gelijk aan wat het kost als Holland Electric uw spullen vakkundig komt monteren.

Neem contact op

Groepenkasten van Holland Electric Products

Scherpe prijs, prima kwaliteit en snelle levering

Naast een scherpe prijs en prima kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Al onze H.E.P. producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Op uw aankoop zit maar liefst 10 jaar garantie. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (groepenkasten)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt. U kunt deze onderstaand uploaden.
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
reCAPTCHA

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.