073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Elektricien gezocht?

Last van stroomuitval of een ander probleem en op zoek naar een elektricien? Zoek niet verder! Bij Holland Electric begrijpen we hoe cruciaal het is om snel een betrouwbare elektricien te vinden wanneer je met een noodgeval te maken krijgt. Onze allround elektriciens staan 24/7 voor je klaar om elk elektrisch probleem aan te pakken. 

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Hoe vind je de juiste electricien in de buurt?

et vinden van een betrouwbare elektricien in de buurt vereist een doordachte aanpak om ervoor te zorgen dat alle elektrische werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Begin met het vragen aan vrienden, familie of buren om aanbevelingen, aangezien mond-tot-mondreclame vaak de meest betrouwbare bron van informatie is. Maak daarnaast gebruik van online platforms zoals lokale bedrijfsgidsen zoals werkspot voor een overzicht van elektriciens in jouw omgeving.

Lees beoordelingen en bekijk de ratings om een beter inzicht te krijgen in de kwaliteit van hun diensten. Controleer vervolgens de licenties en certificeringen van de elektriciens om zeker te zijn van hun bekwaamheid en naleving van de lokale elektrische codes. Het is ook verstandig om een offerte aan te vragen voor een duidelijk overzicht van de kosten en om te begrijpen wat de werkzaamheden zullen inhouden. Tot slot, aarzel niet om de elektricien te vragen naar eerdere projecten of referenties om hun vakmanschap en betrouwbaarheid verder te evalueren.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Duurzaam en voordelig

Het kiezen van een lokale elektricien biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Snelle respons: Lokale elektriciens kunnen sneller reageren in geval van een noodgeval.
 • Kennis van lokale codes en regelgeving: Ze zijn bekend met de lokale elektrische codes en regelgeving, wat zorgt voor veilige en conforme installaties

Voorbeelden waarbij onze electriciens kunnen helpen

De impact van een professionele elektricien op zowel residentiële als commerciële elektrische projecten is aanzienlijk. Hieronder volgen enkele voorbeelden van situaties waarin het inschakelen van een professionele elektricien een significant verschil kan opleveren.

Woningrenovatie

Een huiseigenaar wil zijn oude huis renoveren en had problemen met verouderde bedrading en elektrische panelen. Door een lokale elektricien in te schakelen kan de elektrische bedrading en panelen vakkundig vervangen worden, waardoor de veiligheid en efficiëntie van het elektrische systeem in een pand of woning wordt verbeterd.

Bedrijfsuitbreiding

Een groeiend bedrijf had behoefte aan extra stroomcapaciteit en verlichting voor hun uitgebreide kantoorruimte. Een ervaren elektricien kan een uitbreiding van het elektrische systeem uitvoeren, waardoor het bedrijf zijn operaties kan voortzetten zonder onderbrekingen.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Onze ervaren elektriciens helpen je verder bij jou in de buurt!

Elektriciens bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Installatie voor elektra aanleg: Installatie van nieuwe elektrische systemen, verlichtingsarmaturen, en apparaten.

Reparatie en onderhoud: Diagnostiek en reparatie van elektrische problemen bij bijvoorbeeld storingen, evenals regulier onderhoud om de veiligheid en efficiëntie van uw elektrische systemen te waarborgen. Als er hierbij aanpassingen gemaakt moeten worden binnen je groepenkast, zullen wij uiteraard de meest passende oplossing voor uw woning geven.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Diensten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.