073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Storingsdienst Elektra

Last van stroomuitval of een ander probleem en op zoek naar een elektricien? Zoek niet verder! Bij Holland Electric begrijpen we hoe cruciaal het is om snel een betrouwbare elektricien te vinden wanneer je met een noodgeval te maken krijgt. Onze allround elektriciens staan 24/7 voor je klaar om elk elektrisch probleem aan te pakken. 

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Elektricien groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Onze Storingsdienst Elektra in Detail

Wat doet onze storingsdienst elektra precies?

Onze storingsdienst elektra is er om stroomproblemen te diagnosticeren en op te lossen. Of het nu gaat om een simpele zekering die moet worden vervangen, of complexere problemen zoals een falende groepenkast, onze getrainde elektriciens staan klaar om te helpen.

 

Kies lokaal voor betere service

Door te kiezen voor een lokale storingsdienst elektra van Holland Electric, profiteert u van:

 • Snelle reactietijden: we zijn er als u ons nodig heeft.
 • Persoonlijke service: we begrijpen de lokale infrastructuur en behoeften.
 • Transparantie in prijsstelling: geen verborgen kosten, eerlijke tarieven voor eersteklas service.

Een bewuste keuze maken

Het is essentieel om de juiste expert voor uw elektraproblemen te kiezen. We raden aan om altijd meerdere opties te overwegen. Bij Holland Electric bieden we vrijblijvende offertes aan, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Wanneer de storingsdienst elektra van Holland Electric inschakelen?

Elk elektraprobleem vereist een andere aanpak. Terwijl sommige kleine problemen door huiseigenaren zelf kunnen worden aangepakt, zijn er situaties waarin het essentieel is om een professional in te schakelen. Bij een volledige stroomuitval, onverklaarbare pieken in uw elektriciteitsrekening, of als u vonken of ongewone geluiden uit uw stopcontacten of apparaten hoort, is het tijd om ons te bellen.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Voor storingsdienst voor Elektra bieden wij service die uitblinkt

Onze elektriciens zijn niet alleen experts in woonhuizen, maar bieden ook diensten aan voor vakantiewoningen, bedrijfspanden en zelfs mobiele locaties zoals caravans. Of het nu gaat om een groepenkasten,  doorgeslagen zekeringen, of complexere problemen zoals schade aan uw elektraleidingen, de storingsdienst elektra van Holland Electric staat voor u klaar.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Diensten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.