Groepenkasten uitbreiden voor airco | Met of zonder montage
Spoed? Bel ons!

Groepenkast uitbreiden voor Airco

In de afgelopen jaren is het aantal vaste airco’s in Nederland sterk gegroeid. Met een vast aircosysteem kan men de temperatuur in huis veel beter reguleren. De aanschaf van een vaste airco heeft gevolgen voor uw groepenkast. Deze moet wel op orde zijn voordat u een airco kunt aansluiten. In de meeste gevallen moet er een vrije groep beschikbaar zijn waarop uw airco kan worden aangesloten. Hoeveel extra groepen er nodig zijn, is afhankelijk van het apparaat en het huidige aantal groepen. We adviseren u graag op dit gebied, neem daarom vooral contact op door te bellen naar 073-2340888, een e-mail te sturen naar sales@hollandelectric.nl, of het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wij zijn tevens specialist op het gebied van elektrische laadpalen.

Groepenkast vervangen of vernieuwen

Moet uw groepenkast worden uitgebreid omdat u een vaste airco heeft aangeschaft? Holland Electric is specialist op het gebied van groepenkasten. Indien u een verouderde groepenkast heeft, is het mogelijk slimmer om deze in zijn geheel te vervangen.

Onderhoudscontract

We vinden het allemaal heel normaal dat er jaarlijks een monteur langskomt om de cv-ketel of airco periodiek onderhoud te geven. Maar wist u dat dit ook essentieel is voor de elektrische installatie bij u in huis of op de zaak? Zeker nu het donkere en koude najaar en de winter weer voor de deur staat wordt er immers extra veel gevergd van de elektrische installatie. Met een onderhoudscontract van Holland Electric bent u er altijd van verzekerd dat uw installatie up-to-date is. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten!

Offerte aanvragen

Groepenkasten van Holland Electric Products

Scherpe prijs, prima kwaliteit en snelle levering

Vanaf 605 euro inclusief montage

Naast een scherpe prijs en prima kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Wij werken met A+ merken zoals ABB, Hager, Eaton en Schneider. Al onze H.E.P. producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Op uw aankoop zit maar liefst 10 jaar garantie. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Maak gebruik van groepskorting

De voordelen van de Holland Electric Groepskorting

  • Korting op uw elektrotechnische installatie(werk) die kan oplopen tot maximaal 30%
  • Eén bedrijf en één vast aanspreekpunt die alles qua offerte, inkoop, planning en montage voor alle partijen regelt
  • Gegarandeerd vakwerk door gecertificeerde allround elektriciens
  • U bepaalt zelf hoe u het wilt hebben en wordt daarna volledig door ons ontzorgd
  • Prijs is prijs en afspraak is afspraak. Geen verrassingen achteraf!
Meer informatie

Wat onze klanten zeggen

Reviews

Ik ben super tevreden!

Snelle prijsstelling en erg scherp. Kwam netjes op tijd, werkt goed door. Is netjes en denkt proactief richting de toekomst. Extra werkje werd ter plaatse opgepakt maar hoefde niet extra betaald te worden. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ben super tevreden.
Raymond Vanduurling, 01-05-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.
Ron Schuurmans, 15-03-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de […]
Wilco van der Pol, 31-01-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!
Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (groepenkasten) – Google Ads
Captcha