Holland Electric onderhoudscontract? Wel zo makkelijk
Spoed? Bel ons!

Ook de elektrische installatie verdient jaarlijks onderhoud

We vinden het allemaal heel normaal dat er jaarlijks een monteur langskomt om de cv-ketel of airco periodiek onderhoud te geven. Maar wist u dat dit ook essentieel is voor de elektrische installatie bij u in huis of op de zaak? Zeker nu het donkere en koude najaar en de winter weer voor de deur staat wordt er immers extra veel gevergd van de elektrische installatie. Met een onderhoudscontract van Holland Electric bent u er altijd van verzekerd dat uw installatie up-to-date is.

Wel zo makkelijk

Holland Electric onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van Holland Electric wordt jaarlijks de complete elektrische installatie gecontroleerd. Dus vanaf de groepenkast tot en met de verlichting, het schakelmateriaal, stekkers en aansluitingen, alles wordt onder de loep genomen. Voor alles wat er eventueel vernieuwd of gerepareerd moet worden krijgt u vooraf de kosten door. U beslist daarna zelf of onze monteur dit gelijk voor u in orde mag maken. Is dat geen comfortabel en veilig gevoel?

De voordelen van een onderhoudscontract van Holland Electric
– Jaarlijkse inspectie van de complete elektrisch installatie
– Preventief onderhoud reduceert de kans op kortsluiting en kostbare reparaties
– Gratis advies over mogelijke kostenbesparingen
– Een leuke korting op arbeidsloon en materiaal
– Dag- en nachtservice bij storingen is inbegrepen

Altijd veilig en vertrouwd

Doordat er steeds meer huizen in Nederland geen gasmeter meer hebben, ligt er een nog grotere druk op de schouders van de elektrische installatie. Zaken als inductie-koken, klimaatbeheersing en warmwatervoorziening via een moderne warmtepomp, het gebruik van vaste airco-installaties en allerlei andere handige snufjes op elektriciteit, vragen letterlijk veel van de elektrische installatie. Die intensieve belasting en de mate waarin de Nederlandse huishoudens en bedrijven afhankelijk geworden zijn van elektriciteit vraagt extra aandacht.

Vragen? Bel 06 13705706

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (modal)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt. U kunt deze onderstaand uploaden (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB