073-2340888
  • 10 jaar garantie

  • Duurzaam

  • Gecertificeerd

  • Landelijk beschikbaar

Wat moet u doen bij een stroomstoring?

Elektricien groepenkast

Wij horen vaak dat mensen bij een stroomstoring gelijk het nutsbedrijf bellen. Terwijl partijen zoals Enexis, Essent of Eneco daar vrijwel nooit iets aan kunnen doen. Hun service houdt letterlijk al vóór de elektriciteitsmeter op. Vanaf de meterkast ligt alle onderhoud en service aan het elektriciteitsnetwerk in onze handen. Vermijd dus onnodig wachten en voorkom onnodige voorrijdkosten en bel bij een storing direct naar Holland Electric. Wij hebben het hele jaar door, dag en nacht, speciale storingsmonteurs die direct bij u op de stoep staan.

Wanneer bel je de netwerkbeheerder bij een stroomstoring?

Alles vanaf de meterkast in en om uw huis, garage of bedrijfspand valt niet onder de verantwoordelijkheid van de netwerkbeheerder. Dit moet je als consument altijd in gedachte houden wanneer er een stroomstoring plaatsvindt. Het nutsbedrijf dat bij u de stroom levert is uitsluitend verantwoordelijk voor het openbare netwerk. Dat zijn de hoofdkabels en de aftakking die zij bij u in de meterkast hebben aangesloten. Zit de hele straat, een hele wijk of zelfs de hele stad of regio zonder stroom, dan is duidelijk dat u Holland Electric niet hoeft te bellen. In dat geval zit de oorzaak van de stroomstoring duidelijk in het openbare netwerk. Op dat moment zullen de storingsdiensten van de netwerkbeheerder het probleem op moeten lossen.

Bel direct onze elektricien storingsdienst bij een stroomstoring binnen de meterkast

Blijkt er echter alleen bij u in huis of op de zaak sprake te zijn van kortsluiting of een andere stroomstoring, dan is het wel verstandig om direct de storingsdienst van Holland Electric te bellen. Onze monteur speurt razendsnel de oorzaak op en verhelpt het euvel zo mogelijk direct. Dat gebeurt uiteraard altijd op een veilige en vakkundige manier. Ons advies is om nooit zelf op zoek te gaan naar de kortsluiting of stroomstoring. De kans op ernstig lichamelijk letsel door elektrocutie of brand is levensgroot aanwezig. Laat het opsporen en verhelpen van een stroomstoring a.u.b. maar aan Holland Electric over!