Laadpaal installatie Eindhoven door Holland Electric
Spoed? Bel ons!

Laadpaal in Eindhoven laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

Weinig Nederlandse steden profileren zich zo nadrukkelijk als innovatief duurzaamheidscentrum als Eindhoven. De Technische Universiteit en Brainport Eindhoven, een verzameling Hightechbedrijven, lopen voorop in duurzame technologische ontwikkelingen die ons land en de rest van de wereld laten veranderen. Niet zo vreemd dus dat Eindhoven ook op het gebied van elektrische laadpalen graag vooroploopt. Zoekt u een laadpaal installateur in Eindhoven? Neem dan contact op met de specialisten van Holland Electric. Wij plaatsen de laadpaal vakkundig en snel bij u thuis.

Bel 040-2405270

Dé laadpaalspecialist van Eindhoven

Nergens in Nederland is men zo nadrukkelijk met duurzaamheid en energiebesparing bezig als in de regio Eindhoven. Het is dan ook niet meer dan logisch dat erin en om onze lichtstad opvallend veel nieuwe en tweedehands elektrische auto’s verkocht worden. Bedrijven stimuleren dit onder hun werknemers en ook de zakelijke leasemarkt speelt daarop in. Bij Holland Electric merken wij aan het groot aantal aanvragen voor het installeren van elektrische laadpalen in en om Eindhoven dat het aantal elektrische auto’s daar heel snel toeneemt. Er is veel vraag naar zowel losse laadpalen als wandmodel oplaadpunten voor elektrische auto’s. In beide gevallen leveren wij de beste oplossing tegen een zeer scherpe prijs.

Complete offerte voor laadpalen aanvragen

Voor het creëren van een goed en veilig oplaadpunt voor uw elektrische personen- en/of bedrijfsauto is een aantal zaken van belang. Is de groepenkast berekend op de uitbreiding van de elektrische installatie met zo’n oplaadpunt? Heeft u een eigen garage of oprit waar zo’n elektrische laadpaal of wandmodel laadpunt geïnstalleerd kan worden of heeft u een eigen parkeerplaats voor de deur waar dat kan? Holland Electric geeft op basis van de situatie bij u thuis of op kantoor graag een deskundig advies over wat de beste oplossing is. U ontvangt van ons een offerte op maat, waarop naast de kosten voor de laadpaal bijvoorbeeld ook het uitbreiden/aanpassen van de groepenkast, het aanleggen van de bekabeling en het installeren en afmonteren van de elektrische laadpaal vermeld staat. Bij akkoord maken onze elektrotechnische specialisten alles tiptop voor u in orde, zodat u uw elektrische auto thuis of bij de zaak veilig op kunt laden. Vraag dus snel een offerte aan!

Bel 040-2405270

Pioniers in elektrisch autorijden

Ver voor de tijd dat autofabrikanten de overstap maakten naar het ontwikkelen van volledig elektrisch aangedreven auto’s en de gemiddelde consument na ging denken over de aanschaf van een elektrische auto, pionierden Eindhovense studenten al met auto’s die volledig door zonne-energie werden aangedreven. Dat de eerste stappen die deze wizkids jaren terugzetten het begin inluidde van de niet te stoppen opmars van elektrische auto’s, zegt veel over de technische kennis, innovatiekracht en het doorzettingsvermogen van studenten en ondernemers in de regio Eindhoven. Waar Philips zijn oorsprong vond zetten nu ook talloze andere tech-bedrijven Eindhoven nadrukkelijk op de kaart. Een ontwikkeling waar ook in letterlijke zin heel veel mensen energie van krijgen.

Bel 024-2340212

Bekijk

Onze reviews

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Ik ben super tevreden!

Snelle prijsstelling en erg scherp. Kwam netjes op tijd, werkt goed door. Is netjes en denkt proactief richting de toekomst. Extra werkje werd ter plaatse opgepakt maar hoefde niet extra betaald te worden. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ben super tevreden.
Raymond Vanduurling, 01-05-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Petje af voor dit bedrijf

Een 45 jaar oude groepenkast vervangen bleek achteraf een klus met onverwachte obstakels. De monteur was echter inventief en werkte de zaak netjes af. Petje af voor dit bedrijf: professioneel, communicatief en komt zijn afspraken na. Holland Electric, een naam om te onthouden.
J. Jager, 21-05-2020

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!
Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.
Ron Schuurmans, 15-03-2021

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA