073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Laadpaal in Breda laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

Weinig Nederlandse steden profileren zich zo nadrukkelijk als innovatief duurzaamheidscentrum als Eindhoven. De Technische Universiteit en Brainport Eindhoven, een verzameling Hightechbedrijven, lopen voorop in duurzame technologische ontwikkelingen die ons land en de rest van de wereld laten veranderen. Niet zo vreemd dus dat Eindhoven ook op het gebied van elektrische laadpalen graag vooroploopt. Zoekt u een laadpaal installateur in Eindhoven? Neem dan contact op met de specialisten van Holland Electric. Wij plaatsen de laadpaal vakkundig en snel bij u thuis.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
laadpaal installatie

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Dé laadpaalspecialist van Eindhoven

Nergens in Nederland is men zo nadrukkelijk met duurzaamheid en energiebesparing bezig als in de regio Eindhoven. Het is dan ook niet meer dan logisch dat erin en om onze lichtstad opvallend veel nieuwe en tweedehands elektrische auto’s verkocht worden. Bedrijven stimuleren dit onder hun werknemers en ook de zakelijke leasemarkt speelt daarop in. Bij Holland Electric merken wij aan het groot aantal aanvragen voor het installeren van elektrische laadpalen in en om Eindhoven dat het aantal elektrische auto’s daar heel snel toeneemt. Er is veel vraag naar zowel losse laadpalen als wandmodel oplaadpunten voor elektrische auto’s. In beide gevallen leveren wij de beste oplossing tegen een zeer scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Onze toplaadpalen

Op basis van uw situatie en type auto adviseren wij u over de meest geschikte laadpaal. We moeten bijvoorbeeld weten of er plaats is voor een losse laadpaal of dat er een wandmodel oplaadpunt moet worden geïnstalleerd. Daarnaast wordt er gekeken naar de status van uw groepenkast. Wanneer deze niet voldoet aan de eisen kunnen we uw groepenkast uitbreiden met een extra groep of vervangen. Woont u in de regio Eindhoven en wilt u een laadpaal installeren? Schakel Holland Electric in voor advies over laadpalen en groepenkasten.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Complete offerte voor laadpalen aanvragen

Voor het creëren van een goed en veilig oplaadpunt voor uw elektrische personen- en/of bedrijfsauto is een aantal zaken van belang. Is de groepenkast berekend op de uitbreiding van de elektrische installatie met zo’n oplaadpunt? Heeft u een eigen garage of oprit waar zo’n elektrische laadpaal of wandmodel laadpunt geïnstalleerd kan worden of heeft u een eigen parkeerplaats voor de deur waar dat kan? Holland Electric geeft op basis van de situatie bij u thuis of op kantoor graag een deskundig advies over wat de beste oplossing is. U ontvangt van ons een offerte op maat, waarop naast de kosten voor de laadpaal bijvoorbeeld ook het uitbreiden/aanpassen van de groepenkast, het aanleggen van de bekabeling en het installeren en afmonteren van de elektrische laadpaal vermeld staat. Bij akkoord maken onze elektrotechnische specialisten alles tiptop voor u in orde, zodat u uw elektrische auto thuis of bij de zaak veilig op kunt laden. Vraag dus snel een offerte aan!

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.
 • Uitleg drie

  Lorem ipsum dolor ist amte, consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quak felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quid, sem.