073-2340888
  • 10 jaar garantie

  • Duurzaam

  • Gecertificeerd

  • Landelijk beschikbaar

Holland Electric regelt groepenkast installeren Eindhoven

groepenkast-installeren-spoed

Holland Electric voelt zich als duurzame elektrotechnisch specialist prima thuis in Eindhoven en omstreken. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor het leveren en monteren van nieuwe groepenkasten in Eindhoven. Nergens in Nederland wordt zoveel aandacht besteed aan het opwekken en optimaal benutten van groene stroom en aan energiebesparende voorzieningen dan in deze regio. Vanuit de historie van Philips kreeg Eindhoven de titel ‘lichtstad’. Tegenwoordig is Eindhoven nog steeds een lichtend voorbeeld op het gebied van technische innovaties.

Duurzame en innovatieve toepassingen

Er komen in recordtempo nieuwe woningen en appartementen bij in de regio Eindhoven. Dat heeft alles te maken met de grote aantrekkingskracht die Eindhoven heeft op studenten aan de technische universiteit en werknemers van de talloze technologische bedrijven. Bij de nieuwbouwontwikkeling, maar ook bij het verbouwen of renoveren van bestaande woonruimte zien wij bij Holland Electric dat er extra aandacht wordt besteedt aan duurzaamheid en energiebesparing. Bij vrijwel alle aanvragen voor het installeren van groepenkasten die afkomstig zijn uit Eindhoven worden specifieke vragen gesteld die daar betrekking op hebben. Bijvoorbeeld over een aparte groep voor inductie koken of voor een oplaadpunt (laadpaal) voor een elektrische auto. Laat dat nu juist de kracht van Holland Electric zijn. Als elektrotechnisch specialist en leverancier van groepenkasten en laadpalen tegen zeer scherpe prijzen, hebben wij duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan.

Adviserend en kostenbesparend

Naast het leveren en monteren van prijstechnisch zeer interessante groepenkasten zit de meerwaarde van Holland Electric vooral ook in het geven van deskundig advies. Op basis van uw persoonlijke wensen denken wij graag mee over de samenstelling en installatie van de groepenkast, energiebesparende voorzieningen, zoals ledverlichting, aanwezigheidsschakeling, montage en installatie van zonnepanelen en aanleggen van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Door onze aanpak wordt Holland Electric door klanten wel eens omschreven als ‘een elektricien die je geld oplevert’. Wij zijn uiteraard best trots op zo’n mooi compliment!

Offerte aanvragen voor installatie groepenkast Eindhoven

Staat u voor het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning of appartement en zoekt u een bedrijf om de groepenkast te installeren of wilt u de prijs voor een groepenkast installeren in Eindhoven weten? Neem dan snel contact met ons op. Op basis van uw eisen en wensen maakt Holland Electric graag een vrijblijvende offerte.