073-2340888
  • 10 jaar garantie

  • Duurzaam

  • Gecertificeerd

  • Landelijk beschikbaar

Groene stroom…

groene stroom Met H.E.P. staat de prijs nooit onder spanning!

Met H.E.P. staat de prijs nooit onder spanning!

Holland Electric loopt voorop bij de ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en het optimaal benutten van groene stroom. Dat doen wij door het geven van een deskundig en onafhankelijk advies. Ook voor complete installaties of losse componenten, incl. vakkundige montage, service en onderhoud, zijn wij het juiste adres. Onder de naam Holland Electric Products (H.E.P.) brengen wij onze eigen schakelkasten, schakelmaterialen, laadpalen voor elektrische auto’s en toebehoren op de markt. Bij H.E.P. staat de prijs nooit onder spanning!

Bezint voor je begint

Voordat u flink investeert in een installatie voor zonne-energie, warmtepomp of oplaadpunt voor elektrische auto’s is het belangrijk dat u u goed laat adviseren. Investeren in groene oplossingen is een prima plan, zeker als je kijkt naar de ambitieuze klimaatdoelstellingen. Het is echter wel belangrijk dat uw investeringen voldoen aan uw persoonlijke eisen en verwachtingen en aansluiten op de situatie bij u thuis of op de zaak. Naast zuinigheid draait het bij elektrische installaties ook om veiligheid en bedrijfszekerheid. Als er niet goed is gekeken naar de benodigde capaciteit van de stroomvoorziening en de teruglevercapaciteit aan het net via zonne-energie, betekent goedkoop duurkoop. Bezin daarom voor je begint!

Maatwerk in uw meterkast

Pas als wij een compleet beeld hebben van waaraan de opbouw en inrichting van de groepenkast in uw woning of bedrijfspand moet voldoen, kunnen wij een voorstel op maat voor u uitwerken. Daarbij bieden wij u onze zeer scherp geprijsde H.E.P. installaties en onderdelen aan, maar ook andere gerenommeerde merken zitten in ons uitgebreide leveringspakket. Wij kijken vanuit onze expertise naar wat voor u de beste en meest aantrekkelijke oplossing is. Daarbij is de prijs uiteraard belangrijk, maar vergeet ook de veiligheid en levensduur van uw elektrische installatie niet. Binnen de maatwerktoepassingen die BDV Montage aanbiedt worden op dat vlak geen concessies gedaan.

Groene stroom: niet duur, wel duurzaam!

Bent u op zoek naar deskundig advies over duurzame en energiezuinige stroomvoorzieningen in uw huis of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Holland Electric is u graag van dienst!