073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Elektricien gezocht?

Bij Holland Electric begrijpen we dat het aansluiten van een 3 fase stekker een cruciale stap is in het zorgen voor een betrouwbare en veilige elektrische installatie. Onze jarenlange ervaring en expertise maken ons de ideale keuze voor deze taak. 

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Uitstekende service bij het aansluiten van een 3 fase stekker

Bij Holland Electric bieden we niet alleen uitstekende installaties, maar ook voortdurende ondersteuning en service. We staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen, vragen te beantwoorden en onderhoudsdiensten te bieden om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem optimaal blijft presteren

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Waarom een 3 Fase Stekker Laten Aansluiten door Holland Electric?

1. Ervaring en Expertise

Holland Electric heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van elektrische installaties en diensten. Onze deskundige elektriciens hebben uitgebreide ervaring met het aansluiten van 3 fase stekkers en andere complexe elektrische systemen. U kunt vertrouwen op hun expertise om de klus foutloos en efficiënt te klaren.

2. Veiligheid Voorop

Bij Holland Electric staat veiligheid altijd voorop. Onze professionals zijn getraind om strenge veiligheidsrichtlijnen te volgen en zorgen ervoor dat alle elektrische verbindingen grondig worden gecontroleerd om eventuele risico’s te minimaliseren. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid van uw installatie.

3. Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in al onze projecten. Bij het aansluiten van een 3 fase stekker zorgen we ervoor dat alle componenten van topkwaliteit zijn en voldoen aan de geldende normen en voorschriften. U kunt erop vertrouwen dat uw installatie langdurig betrouwbaar zal werken.

4. Maatwerk Oplossingen

Bij Holland Electric begrijpen we dat elk project uniek is. We bieden maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en eisen. Of u nu een industriële installatie of een commerciële toepassing hebt, we kunnen u helpen de juiste oplossing te vinden.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Laat uw dubbele stopcontact aansluiten door Holland Electric!

Nu u heeft gelezen over de voordelen van het kiezen voor Holland Electric bij het aansluiten van een 3 fase stekker, nodigen we je graag uit om de mogelijkheden voor uw woning samen met ons te bespreken. Of je nu een professionele installatie nodig hebt of deskundig advies wilt, ons team staat klaar om je te helpen.

Aarzel niet om ons vandaag nog te bellen of een e-mail te sturen om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen te werken en ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie probleemloos en veilig functioneert. Kies voor Holland Electric voor kwaliteit, expertise en gemoedsrust bij al je elektrische projecten.
Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.