Groepenkast Eindhoven Installeren | Holland Electric regelt het!
Spoed? Bel ons!

Holland Electric regelt groepenkast installeren Eindhoven

Geplaatst op: 14 juni 2021

Holland Electric voelt zich als duurzame elektrotechnisch specialist prima thuis in Eindhoven en omstreken. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor het leveren en monteren van nieuwe groepenkasten in Eindhoven. Nergens in Nederland wordt zoveel aandacht besteed aan het opwekken en optimaal benutten van groene stroom en aan energiebesparende voorzieningen dan in deze regio. Vanuit de historie van Philips kreeg Eindhoven de titel ‘lichtstad’. Tegenwoordig is Eindhoven nog steeds een lichtend voorbeeld op het gebied van technische innovaties.

Duurzame en innovatieve toepassingen

Er komen in recordtempo nieuwe woningen en appartementen bij in de regio Eindhoven. Dat heeft alles te maken met de grote aantrekkingskracht die Eindhoven heeft op studenten aan de technische universiteit en werknemers van de talloze technologische bedrijven. Bij de nieuwbouwontwikkeling, maar ook bij het verbouwen of renoveren van bestaande woonruimte zien wij bij Holland Electric dat er extra aandacht wordt besteedt aan duurzaamheid en energiebesparing. Bij vrijwel alle aanvragen voor het installeren van groepenkasten die afkomstig zijn uit Eindhoven worden specifieke vragen gesteld die daar betrekking op hebben. Bijvoorbeeld over een aparte groep voor inductie koken of voor een oplaadpunt (laadpaal) voor een elektrische auto. Laat dat nu juist de kracht van Holland Electric zijn. Als elektrotechnisch specialist en leverancier van groepenkasten en laadpalen tegen zeer scherpe prijzen, hebben wij duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan.

Wat klanten zeggen

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de […]
Wilco van der Pol, 31-01-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.
Ron Schuurmans, 15-03-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!
Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Petje af voor dit bedrijf

Een 45 jaar oude groepenkast vervangen bleek achteraf een klus met onverwachte obstakels. De monteur was echter inventief en werkte de zaak netjes af. Petje af voor dit bedrijf: professioneel, communicatief en komt zijn afspraken na. Holland Electric, een naam om te onthouden.
J. Jager, 21-05-2020

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Adviserend en kostenbesparend

Naast het leveren en monteren van prijstechnisch zeer interessante groepenkasten zit de meerwaarde van Holland Electric vooral ook in het geven van deskundig advies. Op basis van uw persoonlijke wensen denken wij graag mee over de samenstelling en installatie van de groepenkast, energiebesparende voorzieningen, zoals ledverlichting, aanwezigheidsschakeling, montage en installatie van zonnepanelen en aanleggen van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Door onze aanpak wordt Holland Electric door klanten wel eens omschreven als ‘een elektricien die je geld oplevert’. Wij zijn uiteraard best trots op zo’n mooi compliment!

Offerte aanvragen voor installatie groepenkast Eindhoven

Staat u voor het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning of appartement en zoekt u een bedrijf om de groepenkast te installeren of wilt u de prijs voor een groepenkast installeren in Eindhoven weten? Neem dan snel contact met ons op. Op basis van uw eisen en wensen maakt Holland Electric graag een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (allround elektricien)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA