073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Inductiekookplaat aansluiten meterkast

Last van stroomuitval of een ander probleem en op zoek naar een elektricien? Zoek niet verder! Bij Holland Electric begrijpen we hoe cruciaal het is om snel een betrouwbare elektricien te vinden wanneer je met een noodgeval te maken krijgt. Onze allround elektriciens staan 24/7 voor je klaar om elk elektrisch probleem aan te pakken. 

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
inductie-groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Waarom kiezen voor een Inductiekookplaat?

Inductiekoken is een duurzaam en efficiënt alternatief voor gaskoken. Het biedt precisie in temperatuurregeling, is veiliger doordat het alleen werkt wanneer er een pan op staat, en het is eenvoudig schoon te maken. Echter, niet alle pannen zijn geschikt voor inductie, en mensen met een pacemaker dienen advies in te winnen bij hun arts alvorens over te stappen op inductiekoken.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Waarom Holland Electric voor het aansluiten van een inductiekookplaat op je meterkast?

Het kiezen van Holland Electric voor het aansluiten van uw inductiekookplaat op een meterkast is een keuze voor kwaliteit, professionaliteit en gemoedsrust. Ons team van ervaren en gecertificeerde technici zorgt voor een vlekkeloze installatie en garandeert dat alle componenten veilig en volgens de industrienormen zijn aangesloten. We voeren een grondige evaluatie uit van uw huidige elektrische systeem en adviseren over eventuele noodzakelijke aanpassingen of upgrades, zodat u optimaal kunt profiteren van uw nieuwe inductiekookplaat.

Bovendien beschikken wij over een uitstekende klantenservice en transparante communicatie gedurende het gehele proces, van consultatie tot afronding van de installatie. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons tot de voor de hand liggende keuze voor al uw elektrische installatiebehoeften.
Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.