Retourbeleid - Holland Electric
Spoed? Bel ons!

Retouren snel & eenvoudig geregeld

 8-7-2022: LET OP, NIET RETOUR STUREN MET DHL, DE BEZORGROUTES OP ONS INDUSTRIETERREIN ZIJN VERPLAATST NAAR DE AVOND, IVM GEEN AANWEZIGHEID GAAT HET PAKKET DAN RETOUR AFZENDER.

Consument

Voor particulieren geldt het recht, de bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden deze (deels) te retourneren. De verzendkosten voor retour(en) van u, naar ons zijn voor rekening van u. Deze kosten via b.v. POSTNL zijn te vinden op: http://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/

Verzendkosten pakket: bekijk alle pakkettarieven – PostNLTarieven downloads Tarieven 2022 Bekijk het productaanbod en tarieven voor 2022 Tarieven 2021 Tarievenfolder: handig en snel Zoek je snel een tarief voor het versturen van een poststuk of pakket? Onze tarievenfolder is een handig overzicht voor consumenten en kleinzakelijke klanten.www.postnl.nl

 Hierdoor kan het zijn dat verpakkingen beschadigd zijn of het product beschadigd is, omdat u het recht heeft het product uit te proberen. Deze wettelijke termijn hanteren wij voor alle producten die niet meer als nieuw te verkopen zijn. (voor producten als nieuw te verkopen, hanteren wij een langere retourtermijn) Uitgezonderd van retouren / herroeping zijn, speciaal voor u op lengte vervaardigde kabels.

Wij vragen u toch dringend aandacht voor het volgende mbt de retouren ten aanzien van het herroepingsrecht:

TIP: ”Bewaar uw bestelling niet op de werkplek, maar in een afgesloten ruimte, hierdoor blijven de producten netjes en kunnen deze retour” 

LET OP! Heeft u een artikel ontvangen wat u niet heeft besteld? Neem dan met ons contact op per e-mail of telefoon.  

Zakelijk

Wij nemen alleen producten terug welke in absolute nieuwstaat zijn, dwz, ook stofvrij en in de originele verpakking en niet speciaal voor u besteld of op lengte afgeknipt zijn. Wij nemen producten terug tot 60 dagen na aankoop, soms ook nog na 60 dagen, neem hiervoor contact op.