BDV Montage wordt Holland Electric - Holland Electric
Spoed? Bel ons!

BDV Montage wordt Holland Electric

Geplaatst op: 30 september 2019

Je hoort vaak dat bedrijfsontwikkelingen in een ‘stroomversnelling’ komen. Dat is binnen een elektrotechnisch bedrijf wel een hele toepasselijke omschrijving. Door allerlei positieve ontwikkelingen en het feit dat de naam BDV Montage niet meer aansluit op de brede en complete levering, service en dienstverlening op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties en losse componenten, gaat ons bedrijf verder onder de naam Holland Electric.

Ondernemen is vooruitkijken en anticiperen op de ontwikkelingen binnen je bedrijf en binnen de branche waarin je actief bent. Ondernemer Brian de Vries heeft zich – onder andere in de periode van BDV Montage – als allround elektricien steeds meer gespecialiseerd in de levering, montage, onderhoud en reparatie van groepenkasten, losse componenten, laadpalen voor elektrische auto’s en aansluitmaterialen voor inductie koken. Kortom, voor die specifieke toepassingen die nodig zijn om de elektrische installaties in woningen en bedrijven te verduurzamen en flink te kunnen besparen op de energiekosten. De naam Holland Electric dekt in dat opzicht prima de lading. Brian koppelt oer-Hollandse kwaliteit en degelijk vakmanschap aan de beste en meest voordelige elektrotechnische oplossingen voor de Nederlandse consument. Wat wil een mens nog meer?

Transitie

U kunt Holland Electric dus inschakelen voor het reguliere onderhoud, verhelpen van storingen en het vakkundig monteren en installeren van de elektrische voorzieningen in en om uw huis of bedrijf. Maar ons bedrijf is met name gespecialiseerd in advies, levering en montage van de meest duurzame toepassingen. Samen met u legt Holland Electric de basis voor een transitie waarbij u over kunt schakelen op het optimaal gebruik van groene stroom, opgewekt via zonne-energie of door windmolens. Wij leveren daarvoor de juiste groepenkasten, losse componenten, aansluitsystemen voor inductie koken, oplaadpunten voor elektrische auto’s en meer van dat soort duurzame en energiebesparende voorzieningen.

Niet duur, wel duurzaam!

Staat u als particulier of ondernemer ook voor de uitdaging om met uw woning en/of bedrijf over te stappen op duurzame energie? Neem dan een kijkje op www.hollandelectric.nl of vraag ons om advies of een offerte op maat. De slogan van Holland Electric is immers niet voor niets: ‘Niet duur, wel duurzaam!’ Doe er uw voordeel mee.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (allround elektricien)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA