073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Zelf zonnepanelen installeren?

Laat het aansluitwerk over aan Holland ElectricDe opmars van zonnepanelen is niet te stoppen. De meeste mensen kiezen ervoor om de montage en elektrische installatie van hun eigen zonne-energiecentrale door een specialistisch bedrijf te laten verzorgen. Maar vanwege kostenbesparing zijn er ook steeds meer handige knutselaars die zelf zonnepanelen en een omvormer kopen en monteren. Als je een beetje handig bent is dat prima te doen, maar laat de elektrische installatie liever aan de specialisten van Holland Electric over. Dan weet je zeker dat alles veilig is.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
groepenkast-uitbreiden-zonnepanelen

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Wij helpen doe-het-zelvers met het aansluiten van zonnepanelen

Inmiddels liggen er alleen in Nederland al op meer dan 1 miljoen huizen zonnepanelen. En dat aantal zal de komende jaren zeer snel toenemen. Vrijwel alle nieuwbouwwoningen en appartementen zijn tegenwoordig standaard voorzien van zonnepanelen en in het kader van het verduurzamen van de woningvoorraad worden ook steeds meer bestaande koop- en huurwoningen van zonnepanelen voorzien. Bij 9 van de 10 nieuwe huizen zit de montage en installatie in de koopsom inbegrepen. Voor huurwoningen geldt dat de eigenaar van dergelijke woningen – meestal de woningstichting – een bedrijf in de arm neemt die vaak hele straten of wijken tegelijk voorziet van zonnepanelen. Holland Electric wordt met regelmaat voor dergelijke projecten ingeschakeld, maar als duurzame elektrotechnisch specialist richten wij ons vooral op particuliere en zakelijke klanten die het energiezuinig maken van hun woning of kantoor graag zoveel mogelijk in eigen beheer uitvoeren.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Laat uw zonnepalen aansluiten door Holland Electric

Je kunt bij Holland Electric helemaal zelf bepalen wat je zelf wilt regelen en wat je door onze medewerkers wilt laten doen. Via Holland Electric kun je bijvoorbeeld voor een scherpe prijs je zonnepanelen, omvormer en aansluitmateriaal aanschaffen. Met een beetje handigheid kun je de panelen ook prima zelf op het dak monteren en de omvormer een mooie vaste plaats op je zolder geven. Maar het vakkundig aanleggen en aansluiten van de bekabeling van de panelen naar de omvormer en van de omvormer naar de groepenkast is echt iets dat je beter aan onze elektriciens over kunt laten.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Diensten

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.