Holland Electric is uw specialist voor zonnepanelen
Spoed? Bel ons!

Laat het aansluitwerk over aan Holland Electric

De opmars van zonnepanelen is niet te stoppen. De meeste mensen kiezen ervoor om de montage en elektrische installatie van hun eigen zonne-energiecentrale door een specialistisch bedrijf te laten verzorgen. Maar vanwege kostenbesparing zijn er ook steeds meer handige knutselaars die zelf zonnepanelen en een omvormer kopen en monteren. Als je een beetje handig bent is dat prima te doen, maar laat de elektrische installatie liever aan de specialisten van Holland Electric over. Dan weet je zeker dat alles veilig is.

Wij helpen doe-het-zelvers met het aansluiten van zonnepanelen

Inmiddels liggen er alleen in Nederland al op meer dan 1 miljoen huizen zonnepanelen. En dat aantal zal de komende jaren zeer snel toenemen. Vrijwel alle nieuwbouwwoningen en appartementen zijn tegenwoordig standaard voorzien van zonnepanelen en in het kader van het verduurzamen van de woningvoorraad worden ook steeds meer bestaande koop- en huurwoningen van zonnepanelen voorzien. Bij 9 van de 10 nieuwe huizen zit de montage en installatie in de koopsom inbegrepen. Voor huurwoningen geldt dat de eigenaar van dergelijke woningen – meestal de woningstichting – een bedrijf in de arm neemt die vaak hele straten of wijken tegelijk voorziet van zonnepanelen. Holland Electric wordt met regelmaat voor dergelijke projecten ingeschakeld, maar als duurzame elektrotechnisch specialist richten wij ons vooral op particuliere en zakelijke klanten die het energiezuinig maken van hun woning of kantoor graag zoveel mogelijk in eigen beheer uitvoeren.

Wij geven u energie

Laat uw zonnepalen aansluiten door Holland Electric

Je kunt bij Holland Electric helemaal zelf bepalen wat je zelf wilt regelen en wat je door onze medewerkers wilt laten doen. Via Holland Electric kun je bijvoorbeeld voor een scherpe prijs je zonnepanelen, omvormer en aansluitmateriaal aanschaffen. Met een beetje handigheid kun je de panelen ook prima zelf op het dak monteren en de omvormer een mooie vaste plaats op je zolder geven. Maar het vakkundig aanleggen en aansluiten van de bekabeling van de panelen naar de omvormer en van de omvormer naar de groepenkast is echt iets dat je beter aan onze elektriciens over kunt laten.

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Kies voor veilig en vertrouwd

Bij Holland Electric weten we precies waar wij bij de indeling van de groepenkast op moeten letten. Zo pakken wij voor de aansluiting van de voedingskabel die vanaf de omvormer komt, altijd een vrije groep. Is die niet aanwezig dan breiden wij de groepenkast uit met een extra groep die voorzien is van een eigen aardlekschakelaar. Als wij bij jou de deur uitgaan weet je zeker dat je veilig en vertrouwd jarenlang kunt genieten van de door jouzelf opgewekte groene stroom.

Offerte aanvragen
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt. U kunt deze onderstaand uploaden (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?