073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Meterkast vervangen

Holland Electric is dé plek waar je moet zijn als het gaat om meterkasten. Als je op zoek bent naar hoogwaardige meterkasten van topkwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij helpen u graag verder bij complete koop, uitbreiding en vervanging van uw meterkast!

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Waarom kiezen voor Holland Electric bij meterkast vervanging?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele elektricien om uw meterkast te vervangen, is Holland Electric de beste keuze. Holland Electric is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische diensten. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid.

Ervaring en expertise

Holland Electric heeft jarenlange ervaring in het vervangen van meterkasten. Hun team van hoogopgeleide en ervaren elektriciens beschikt over de kennis en expertise om uw meterkast op een veilige en efficiënte manier te vervangen. wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste veiligheidsnormen en technologieën, en zorgen ervoor dat uw nieuwe meterkast voldoet aan alle vereisten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Holland Electric staat kwaliteit voorop. Ze werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde fabrikanten. Dit garandeert niet alleen de duurzaamheid van uw meterkast, maar ook de betrouwbaarheid van uw elektrische systeem op de lange termijn. U kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe meterkast voldoet aan de hoogste normen en dat u kunt genieten van een veilige en storingsvrije stroomvoorziening.

Klantgerichte benadering

Holland Electric hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Ze begrijpen dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft. Daarom bieden we een persoonlijke en klantgerichte benadering bij het vervangen van meterkasten. We luisteren naar uw specifieke vereisten, geven deskundig advies en zorgen ervoor dat het vervangingsproces naadloos verloopt. U kunt rekenen op ons professionele aanpak en uitstekende service van begin tot eind.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Meterkast vervangen inclusief montage

Naast een scherpe prijs en goede kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Wij werken met A+ merken zoals ABB, Hager, Eaton en Schneider. Al onze producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.