073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Meterkast uitbreiden

Het uitbreiden van uw meterkast kan een noodzakelijke stap zijn als u uw huis moderniseert of extra elektrische apparaten toevoegt. Bij Holland Electric begrijpen we dat dit proces vragen kan oproepen. Daarom hebben we deze complete gids samengesteld om u te helpen bij het proces van het uitbreiden van uw meterkast.
Wij helpen u graag verder bij complete koop, uitbreiding en vervanging van uw meterkast!

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Wat is het uitbreiden van je meterkast?

Het uitbreiden van een meterkast betekent vaak het toevoegen van extra groepen om meer elektrische apparaten of installaties te kunnen aansluiten. Een verouderde meterkast kan overbelast raken door moderne elektrische behoeften, en door uw meterkast uit te breiden, kan Holland Electric ervoor zorgen dat uw stroomvoorziening veilig en efficiënt blijft werken.

Wanneer is een meterkast uitbreiden Nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin u uw meterkast zou moeten uitbreiden. Deze kunnen variëren van het renoveren van uw keuken of badkamer, het installeren van een elektrische auto-oplader, tot het toevoegen van een thuisbioscoop. In al deze gevallen kan het nodig zijn om uw meterkast te laten uitbreiden door een professional, zoals ons team bij Holland Electric.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Meterkast uitbreiding inclusief montage

Naast een scherpe prijs en goede kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Wij werken met A+ merken zoals ABB, Hager, Eaton en Schneider. Al onze producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Hoe kan Holland Electric helpen bij uitbreiding van uw meterkast?

Bij Holland Electric hebben we jarenlange ervaring in het uitbreiden van meterkasten. Onze gekwalificeerde elektriciens zullen uw huidige situatie evalueren, een plan op maat maken en ervoor zorgen dat de uitbreiding van uw meterkast soepel en veilig verloopt. We zorgen ervoor dat uw uitgebreide meterkast voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.