Meterkast uitbreiden | Met of zonder montage | Holland Electric
Spoed? Bel ons!

Meterkast uitbreiden

Het uitbreiden van uw meterkast kan een noodzakelijke stap zijn als u uw huis moderniseert of extra elektrische apparaten toevoegt. Bij Holland Electric begrijpen we dat dit proces vragen kan oproepen. Daarom hebben we deze complete gids samengesteld om u te helpen bij het proces van het uitbreiden van uw meterkast.

Wij helpen u graag verder bij complete koop, uitbreiding en vervanging van uw meterkast!

Wat is het uitbreiden van je meterkast?

Het uitbreiden van een meterkast betekent vaak het toevoegen van extra groepen om meer elektrische apparaten of installaties te kunnen aansluiten. Een verouderde meterkast kan overbelast raken door moderne elektrische behoeften, en door uw meterkast uit te breiden, kan Holland Electric ervoor zorgen dat uw stroomvoorziening veilig en efficiënt blijft werken.

Wanneer is een meterkast uitbreiden Nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin u uw meterkast zou moeten uitbreiden. Deze kunnen variëren van het renoveren van uw keuken of badkamer, het installeren van een elektrische auto-oplader, tot het toevoegen van een thuisbioscoop. In al deze gevallen kan het nodig zijn om uw meterkast te laten uitbreiden door een professional, zoals ons team bij Holland Electric.

Scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Meterkast uitbreiding inclusief montage

Naast een scherpe prijs en goede kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Wij werken met A+ merken zoals ABB, Hager, Eaton en Schneider. Al onze producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Hoe kan Holland Electric helpen bij uitbreiding van uw meterkast?

Bij Holland Electric hebben we jarenlange ervaring in het uitbreiden van meterkasten. Onze gekwalificeerde elektriciens zullen uw huidige situatie evalueren, een plan op maat maken en ervoor zorgen dat de uitbreiding van uw meterkast soepel en veilig verloopt. We zorgen ervoor dat uw uitgebreide meterkast voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Offerte aanvragen

Maak gebruik van groepskorting!

Het uitbreiden van uw meterkast is een essentiële stap in het up-to-date houden van uw elektrische systemen. Bij Holland Electric zijn we er om u bij elke stap van het proces te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen en maak gebruik van onze groepskorting!

Meer informatie
Frans van Emmerik
Frans van Emmerik
2023-07-21
Danny heeft getoond een vakman te zijn die snel en zeer klantvriendelijk onze meterkast heeft voorbereid voor verzwaring naar 3 fasen. Zal niet aarzelen wie te bellen in de toekomst
John Dehond
John Dehond
2023-07-15
Snelle en goede offerte. Monteur Danny, leuke gast en doet zijn werk goed en efficiënt. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Verena Zoon
Verena Zoon
2023-07-11
Na een wat rommelige start heeft Holland Electric het weer helemaal goed gemaakt en mooi werk afgeleverd. Blij met het eindresultaat, wij kunnen nu lekker laden. In het bijzonder wil ik Brian bedanken. Deze review heb je wel verdiend dacht ik zo 😉 En natuurlijk de monteurs, klasse!
Ike Noordermeer
Ike Noordermeer
2023-06-29
1 week na de afspraak stond de monteur voor de deur en heeft onze meterkast vernieuwd. Ook gelijk voorbereid om in de toekomst een laadpaal aan te sluiten voor de auto. Zijn erg blij met de vervanging. Zeer deskundig en netjes is alles vervangen cq gemonteerd. Factuur precies zoals van tevoren gecommuniceerd.
Meiyin Bong
Meiyin Bong
2023-06-24
Fantastisch! Al heel wat meegemaakt met klussers maar dit was verfrissend goed in kwaliteit en betaalbaarheid. Ook supersnel en goed service! Dank kom zeker terug hier
Kees Verweij
Kees Verweij
2023-05-27
Afgelopen vrijdag is onze groepenkast vervangen en 2 kabels aangelgd naar de keuken. Vanaf de 1e aanvraag tot plaatsing zat nog geen 3 weken. Super snel geregeld. Goede eliktriciën, netjes en vriendelijk. Maar ook kundig.
Gerard Villar
Gerard Villar
2023-05-26
I contacted Holland Electric to ask for a quotation about replacing my old electrical panel (meterkast) at home. They contacted me very fast with a very competitive quotation. Before accepting their offer, I also asked them a couple of technical questions about the components to be used for the new installation, to which they replied properly. On the agreed day, Brian (the owner of the company) came perfectly on time. He worked very professionally and thoroughly, while asking any question that I would have about the installation. In my opinion, he even went a bit beyond to what was strictly needed. You clearly see that he cares about making a good job. I must admit that I was impressed by the quality of the service at a very competitive price. By the way, and this might be interesting to foreigners, communication in English was never a problem, as unfortunately my Dutch is not good enough for this.
Bernard H. Fabry
Bernard H. Fabry
2023-05-20
Snelle, precies en netjes. Geen poespas. De monteur die de meterkast kwam vervangen was van het type no-nonsens. Weinig woorden en gewoon............doen! Het ging zo snel dat ik verbaasd over was. Vooral na een paar vage reacties op Werkspot. Hij rondde de werkzaamheden af binnen één uur. Waar andere zeiden 2 dagen nodig te hebben.... De boel netjes achtergelaten en alles werkt en naar behoren. Daarnaast een enthousiast team dat plant en regelt de contacten. Erg blij met dit bedrijf, ik raad ze aan.
Corine den Hartog
Corine den Hartog
2023-03-21
Geweldige Service van Holland Electric. Goede en duidelijke communicatie vooraf, afspraak is afspraak! Bij ons een laadpaal geplaatst. Op de afgesproken tijd en datum. Een echte aanrader!

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen voor uw meterkast?

Offerte aanvragen (groepenkasten) – Google Ads
Captcha