Meterkast Plaatsen | Holland Electric | Inclusief Montage
Spoed? Bel ons!

Meterkast plaatsen

De meterkast: vaak slechts een stille hoek in uw huis waar we sporadisch een kijkje nemen. Maar wist u dat deze kast cruciaal is voor uw hele elektrotechnische installatie? Bij het meterkast plaatsen is het essentieel dat dit volgens strikte voorschriften en met vakmanschap gebeurt. En daar komt Holland Electric om de hoek kijken.

Waarom is een juist geplaatste meterkast zo belangrijk?

De meterkast is het hart van alle elektrische activiteit in uw woning. Veel huishoudens realiseren zich niet dat een verkeerd geplaatste of verouderde meterkast potentieel gevaarlijk kan zijn. Als we kijken naar recente cijfers blijkt dat een groot percentage van de Nederlanders hun meterkast als veilig beschouwt, terwijl veel mensen niet eens weten wanneer hun meterkast voor het laatst is gecontroleerd. Daarom is meterkast plaatsen geen doe-het-zelf taak; het vereist de expertise van professionals zoals Holland Electric.

Risico’s van een slecht geplaatste meterkast

Storingen in uw elektrotechnische installatie kunnen ontstaan door diverse factoren, zoals een verkeerd geïnstalleerd stopcontact, defecte bedrading of zelfs overbelasting. Deze storingen kunnen variëren van kleine ongemakken tot catastrofale incidenten zoals brand. Dus, bij het meterkast plaatsen is het van vitaal belang om met ervaren professionals zoals Holland Electric te werken.

Wat is het verschil tussen verschillende kasten?

Bij het overwegen van meterkast plaatsen is het handig om de verschillen tussen een stoppenkast, een installatiekast en een groepenkast te kennen. Kort gezegd: een groepenkast en installatiekast zijn moderner en worden vandaag de dag vaker gebruikt, terwijl een stoppenkast een ouder systeem is met smeltzekeringen. Holland Electric kan u adviseren over welk type het beste is voor uw situatie.

Essentiële onderdelen van een goed geplaatste meterkast

Wanneer Holland Electric uw meterkast plaatst, zorgen wij voor:

  • Juiste positionering: vlot bereikbaar en op het juiste niveau in huis.
  • Optimale afmetingen: voldoende ruimte voor alle apparatuur en voor toekomstige uitbreidingen.
  • Voldoende ventilatie: essentieel voor de veiligheid en efficiënte werking van uw installaties.
  • Correcte bedrading en verbindingen: om storingen en potentiële gevaren te minimaliseren.

Vertrouw op Holland Electric voor het plaatsen van uw meterkast

Voor uw veiligheid en gemoedsrust is het van essentieel belang dat uw meterkast correct wordt geplaatst. Holland Electric heeft de expertise en ervaring om u daarbij te helpen.

Neem vandaag nog contact op en zorg ervoor dat het meterkast plaatsen in veilige handen is.

Groepenkasten van Holland Electric Products

Scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Meterkast plaatsen inclusief montage

Naast een scherpe prijs en goede kwaliteit, garanderen wij ook een snelle levering. Wij werken met A+ merken zoals ABB, Hager, Eaton en Schneider. Al onze producten zijn voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk en worden opgeleverd volgens de kwaliteitseisen van de NEN1010. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Meterkast Plaatsen? Pak uw voordeel met Holland Electric groepskorting!

Zorgvuldig samengestelde en vakkundig gemonteerde groepenkasten zijn de basis van een goed functionerende en duurzame elektrische installatie. Dat wordt met het oog op allerlei energie- en milieubesparende maatregelen steeds belangrijker. Holland Electric loopt ook in dat opzicht voorop. Naast vakkundige montage hebben wij een 24 uur-service voor storingen en kunt u genieten van groepskorting wanneer u met meerdere mensen een groepenkast door ons laat aanmeten. Lees hier meer! Wij garanderen een snelle levering en producten voorzien van het Europees kwaliteitskeurmerk.

Offerte aanvragen

De voordelen van de Holland Electric Groepskorting voor meterkast plaatsing

  • Korting op uw elektrotechnische installatie(werk) die kan oplopen tot maximaal 30%
  • Eén bedrijf en één vast aanspreekpunt die alles qua offerte, inkoop, planning en montage voor alle partijen regelt
  • Gegarandeerd vakwerk door gecertificeerde allround elektriciens
  • U bepaalt zelf hoe u het wilt hebben en wordt daarna volledig door ons ontzorgd
  • Prijs is prijs en afspraak is afspraak. Geen verrassingen achteraf!
Meer informatie
Frans van Emmerik
Frans van Emmerik
2023-07-21
Danny heeft getoond een vakman te zijn die snel en zeer klantvriendelijk onze meterkast heeft voorbereid voor verzwaring naar 3 fasen. Zal niet aarzelen wie te bellen in de toekomst
John Dehond
John Dehond
2023-07-15
Snelle en goede offerte. Monteur Danny, leuke gast en doet zijn werk goed en efficiënt. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Verena Zoon
Verena Zoon
2023-07-11
Na een wat rommelige start heeft Holland Electric het weer helemaal goed gemaakt en mooi werk afgeleverd. Blij met het eindresultaat, wij kunnen nu lekker laden. In het bijzonder wil ik Brian bedanken. Deze review heb je wel verdiend dacht ik zo 😉 En natuurlijk de monteurs, klasse!
Ike Noordermeer
Ike Noordermeer
2023-06-29
1 week na de afspraak stond de monteur voor de deur en heeft onze meterkast vernieuwd. Ook gelijk voorbereid om in de toekomst een laadpaal aan te sluiten voor de auto. Zijn erg blij met de vervanging. Zeer deskundig en netjes is alles vervangen cq gemonteerd. Factuur precies zoals van tevoren gecommuniceerd.
Meiyin Bong
Meiyin Bong
2023-06-24
Fantastisch! Al heel wat meegemaakt met klussers maar dit was verfrissend goed in kwaliteit en betaalbaarheid. Ook supersnel en goed service! Dank kom zeker terug hier
Kees Verweij
Kees Verweij
2023-05-27
Afgelopen vrijdag is onze groepenkast vervangen en 2 kabels aangelgd naar de keuken. Vanaf de 1e aanvraag tot plaatsing zat nog geen 3 weken. Super snel geregeld. Goede eliktriciën, netjes en vriendelijk. Maar ook kundig.
Gerard Villar
Gerard Villar
2023-05-26
I contacted Holland Electric to ask for a quotation about replacing my old electrical panel (meterkast) at home. They contacted me very fast with a very competitive quotation. Before accepting their offer, I also asked them a couple of technical questions about the components to be used for the new installation, to which they replied properly. On the agreed day, Brian (the owner of the company) came perfectly on time. He worked very professionally and thoroughly, while asking any question that I would have about the installation. In my opinion, he even went a bit beyond to what was strictly needed. You clearly see that he cares about making a good job. I must admit that I was impressed by the quality of the service at a very competitive price. By the way, and this might be interesting to foreigners, communication in English was never a problem, as unfortunately my Dutch is not good enough for this.
Bernard H. Fabry
Bernard H. Fabry
2023-05-20
Snelle, precies en netjes. Geen poespas. De monteur die de meterkast kwam vervangen was van het type no-nonsens. Weinig woorden en gewoon............doen! Het ging zo snel dat ik verbaasd over was. Vooral na een paar vage reacties op Werkspot. Hij rondde de werkzaamheden af binnen één uur. Waar andere zeiden 2 dagen nodig te hebben.... De boel netjes achtergelaten en alles werkt en naar behoren. Daarnaast een enthousiast team dat plant en regelt de contacten. Erg blij met dit bedrijf, ik raad ze aan.
Corine den Hartog
Corine den Hartog
2023-03-21
Geweldige Service van Holland Electric. Goede en duidelijke communicatie vooraf, afspraak is afspraak! Bij ons een laadpaal geplaatst. Op de afgesproken tijd en datum. Een echte aanrader!

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (groepenkasten) – Google Ads
Captcha