073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Laadpaal in Nijmegen laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

De ontwikkeling van elektrische auto’s is niet te stoppen. Hierdoor neemt ook het aantal oplaadpunten langs de weg en bij mensen thuis steeds meer toe. Bij Holland Electric kunt u een laadpaal bestellen en laten installeren. Onze laadpalen zijn van topkwaliteit en worden geplaatst tegen de scherpste prijzen. Zoekt u een laadpaal installateur in de buurt van Nijmegen? Neem dan contact op met de specialisten van Holland Electric. Wij adviseren u graag over een laadpaal voor bij u thuis.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
laadpaal installatie

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Dé laadpaalspecialist voor Nijmegen

In grote, drukke steden zoals Nijmegen is de behoefte aan elektrische laadpalen voor elektrische auto’s bijzonder groot. Openbare laadpunten kunnen voorzien in die behoefte, echter merken wij dat steeds meer mensen graag over een laadpaal thuis beschikken. Een elektrische auto opladen middels een laadpaal is immers veel beter dan opladen via het stopcontact. Opladen via het stopcontact duurt namelijk heel erg lang (tot wel 12 uur) en door het vermogen dat wordt gevraagd tijdens het laden zal de laadkabel zeer heet worden. Bij Holland Electric heeft u de keuze uit verschillende type laadpalen voor uw elektrische auto.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Onze toplaadpalen

Op basis van uw situatie en type auto adviseren wij u over de meest geschikte laadpaal. We moeten bijvoorbeeld weten of er plaats is voor een losse laadpaal of dat er een wandmodel oplaadpunt moet worden geïnstalleerd. Daarnaast wordt er gekeken naar de status van uw groepenkast. Wanneer deze niet voldoet aan de eisen kunnen we uw groepenkast uitbreiden met een extra groep of vervangen. Woont u in de regio Nijmegen en wilt u een laadpaal installeren? Schakel Holland Electric in voor advies over laadpalen en groepenkasten.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Elektrische laadpaal of wandmodel? Wij adviseren u graag

Er zijn een paar belangrijke dingen die we moeten weten voordat we u een goede oplaadpunt offerte kunnen geven. Het belangrijkste is het type oplaadpunt dat u wenst. Er zijn verschillende standaardmodellen waaruit u kunt kiezen, maar u kunt ook kiezen voor een meer geavanceerd oplaadpunt. Bij dit type laadstation kunt u bijvoorbeeld op het scherm precies zien hoeveel elektriciteit uw elektrische auto aan het opladen is. Dit type station wordt voornamelijk gebruikt door zakelijke rijders, die deze kosten kunnen aangeven bij de belastingdienst of kunnen declareren bij hun werkgever. In grote steden heeft niet iedereen een eigen oprit, garage of carport. Daarom plaatsen wij in steden als Nijmegen vaak oplaadpunten aan de muur. Weet u niet zeker welk oplaadpunt u moet kiezen? Dit is geen probleem. Wij geven u graag informatie over oplaadstations.

Standaard model of geavanceerde laadpaal?

In de categorie geavanceerde oplaadpunten biedt Holland Electric ook slimme oplaadpunten of aan de muur gemonteerde modellen die gebruik maken van duurzame energiebronnen. U kunt deze slimme oplaadpunten zelfs zo instellen dat uw auto wordt opgeladen met alleen energie van zonnepanelen. Het is duidelijk dat dit de beste oplossing is voor consumenten die belang hechten aan duurzaamheid en energiebesparing.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.