Laadpaal installatie Nijmegen door Holland Electric | Dé Laadpaalspecialist
Spoed? Bel ons!

Laadpaal in Nijmegen laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

De ontwikkeling van elektrische auto’s is niet te stoppen. Hierdoor neemt ook het aantal oplaadpunten langs de weg en bij mensen thuis steeds meer toe. Bij Holland Electric kunt u een laadpaal bestellen en laten installeren. Onze laadpalen zijn van topkwaliteit en worden geplaatst tegen de scherpste prijzen. Zoekt u een laadpaal installateur in de buurt van Nijmegen? Neem dan contact op met de specialisten van Holland Electric. Wij adviseren u graag over een laadpaal voor bij u thuis.

Bel 024-2340212

Dé laadpaalspecialist voor Nijmegen

In grote, drukke steden zoals Nijmegen is de behoefte aan elektrische laadpalen voor elektrische auto’s bijzonder groot. Openbare laadpunten kunnen voorzien in die behoefte, echter merken wij dat steeds meer mensen graag over een laadpaal thuis beschikken. Een elektrische auto opladen middels een laadpaal is immers veel beter dan opladen via het stopcontact. Opladen via het stopcontact duurt namelijk heel erg lang (tot wel 12 uur) en door het vermogen dat wordt gevraagd tijdens het laden zal de laadkabel zeer heet worden. Bij Holland Electric heeft u de keuze uit verschillende type laadpalen voor uw elektrische auto.

Elektrische laadpaal of wandmodel? Wij adviseren u graag

Er zijn een paar belangrijke dingen die we moeten weten voordat we u een goede oplaadpunt offerte kunnen geven. Het belangrijkste is het type oplaadpunt dat u wenst. Er zijn verschillende standaardmodellen waaruit u kunt kiezen, maar u kunt ook kiezen voor een meer geavanceerd oplaadpunt. Bij dit type laadstation kunt u bijvoorbeeld op het scherm precies zien hoeveel elektriciteit uw elektrische auto aan het opladen is. Dit type station wordt voornamelijk gebruikt door zakelijke rijders, die deze kosten kunnen aangeven bij de belastingdienst of kunnen declareren bij hun werkgever. In grote steden heeft niet iedereen een eigen oprit, garage of carport. Daarom plaatsen wij in steden als Nijmegen vaak oplaadpunten aan de muur. Weet u niet zeker welk oplaadpunt u moet kiezen? Dit is geen probleem. Wij geven u graag informatie over oplaadstations.

Standaard model of geavanceerde laadpaal?

In de categorie geavanceerde oplaadpunten biedt Holland Electric ook slimme oplaadpunten of aan de muur gemonteerde modellen die gebruik maken van duurzame energiebronnen. U kunt deze slimme oplaadpunten zelfs zo instellen dat uw auto wordt opgeladen met alleen energie van zonnepanelen. Het is duidelijk dat dit de beste oplossing is voor consumenten die belang hechten aan duurzaamheid en energiebesparing.

Bel 024-2340212

Voedingskabel voor elektrisch opladen zelf regelen

Ten slotte moet worden nagegaan of er reeds een stroombron (kabel) aanwezig is op de plaats waar het oplaadstation moet worden geplaatst. Zo niet, dan moeten we deze kosten ook opnemen in de prijs van de installatie van het oplaadstation. In sommige gevallen kan het nodig zijn een aparte aarddraad van de meterkast door de tuin naar de garage of oprit te leiden. Om kosten te besparen, kunt u deze kabel zelf aanleggen. Dan hoeft onze elektricien alleen nog maar de kabel te installeren bij de meterkast en het laadstation. Dit is professioneel werk en mag om veiligheidsredenen niet door uzelf worden gedaan. Als u in een stad als Nijmegen woont, moet u er rekening mee houden dat er veel kabels en leidingen onder de grond liggen. U zou niet de eerste zijn die een water- of gasleiding beschadigt bij het graven van een elektriciteitsleiding voor een oplaadstation. Wees heel voorzichtig met graven.

Een passende offerte voor uw laadpaal

Als wij een duidelijk inzicht hebben in alles wat u nodig hebt, is er niets dat ons belet u een passende offerte te geven. Onze offerte zal duidelijk alle onderdelen en arbeidskosten vermelden. Als u akkoord gaat, zorgt Holland Electric voor een snelle levering en zorgvuldige installatie van de laadpaal, zodat u uw elektrische auto thuis kunt inpluggen.

Bel 024-2340212

Bekijk

Onze reviews

Petje af voor dit bedrijf

Een 45 jaar oude groepenkast vervangen bleek achteraf een klus met onverwachte obstakels. De monteur was echter inventief en werkte de zaak netjes af. Petje af voor dit bedrijf: professioneel, communicatief en komt zijn afspraken na. Holland Electric, een naam om te onthouden.
J. Jager, 21-05-2020

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de […]
Wilco van der Pol, 31-01-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.
Ron Schuurmans, 15-03-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Absoluut een aanrader!

Super service: snel, vakkundig en klantgericht. Monteur Danny wist voor alles een oplossing en vertrok niet voordat alles werkte. Geïnstalleerde meterkast, nieuwe kabels buitenom en door een krappe kruipruimte: geen enkel probleem. Absoluut een aanrader dus!
Thomas van Luijtelaar, 09-03-2021

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA