Laadpaal installatie in Breda door Holland Electric | Dé Laadpaalspecialist
Spoed? Bel ons!

Laadpaal in Breda laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

De opmars van de elektrische auto is niet meer te stoppen. Dat betekent automatisch dat er ook steeds meer goede oplaadpunten voor dit soort auto’s nodig zijn. Holland Electric is gespecialiseerd in de levering en installatie van topkwaliteit laadpalen tegen de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een laadpaal installateur voor het installeren van een elektrische laadpaal in Breda? Neem dan contact op met Holland Electric.

Bel 076-2045202

Dé specialist in laadpalen voor Breda en omstreken

Met name in grote en drukke steden zoals Breda is de behoefte aan laadpalen voor elektrische auto’s groot. Naast de openbare oplaadpunten wil u uw elektrische auto immers ook gewoon thuis op kunnen laden. Om te bepalen wat voor u de meest geschikte laadpaal is, moeten we weten of er plaats is voor een losse laadpaal of dat er een wandmodel oplaadpunt door ons geleverd en gemonteerd dient te worden. Ook is het voor ons als elektrotechnisch specialist van belang om te weten of uw groepenkast geschikt is voor de laadpaal. Wij adviseren om hiervoor altijd een aparte groep aan te maken, zodat we zeker weten dat de meterkast het vermogen aankan. U kunt door ons uw groepenkast laten uitbreiden voor een laadpaal. Onze laadpaalmonteurs komen graag bij u langs in Breda om dit te regelen.

Elektrische laadpaal of wandmodel? Wij adviseren u graag

Voordat we een passende offerte voor uw laadpaal kunnen maken zijn er nog een aantal zaken van belang. Het allerbelangrijkste is het type laadpaal dat u zoekt. Er is keuze uit een aantal standaard uitvoeringen, maar u kunt ook kiezen voor een geavanceerder oplaadpunt. Bij dat soort versies kunt u bijvoorbeeld op het display aflezen wat het stroomverbruik tijdens het opladen van uw elektrische auto precies is. Dit soort elektrische laadpalen wordt met name gebruikt door zakelijke rijders die deze kosten op kunnen geven bij de fiscus of kunnen declareren bij de werkgever. In grote steden heeft niet iedereen de beschikking over een eigen oprit, carport of garage. Dat is de reden dat wij in steden zoals Breda vaak wandmodel oplaadpunten installeren. Weet u niet goed welke laadpaal u moet kiezen? Dat is geen probleem. Wij adviseren u graag over het oplaadpunt.

Standaard model of geavanceerde laadpaal?

In de categorie geavanceerde oplaadpunten levert Holland Electric ook intelligente laadpalen of wandmodellen waarbij gebruik gemaakt wordt van zelf opgewekte duurzame energie. U kunt dergelijke slimme oplaadpunten zelfs zo instellen dat uw auto alleen geladen wordt met stroom van de zonnepanelen. Dat is natuurlijk het ultieme voor consumenten die hechten aan duurzaamheid en energiekostenbesparing.

Bel 076-2045202

Voedingskabel voor elektrisch opladen zelf regelen

Tot slot moet duidelijk zijn of er al een stroomtoevoer (bekabeling) op de beoogde locatie voor een elektrische laadpaal aanwezig is. Als dat niet het geval is zullen wij ook dit onderdeel in de prijs voor het installeren van de laadpaal mee moeten nemen. In sommige gevallen dient er vanuit de meterkast een aparte grondkabel door de tuin naar uw garage of oprit aangelegd te moeten worden. Om kosten te besparen is het ingraven van zo’n kabel iets wat u eventueel zelf kunt doen. Onze elektricien hoeft deze kabel dan alleen nog in de meterkast en op het oplaadpunt te installeren. Dat is specialistenwerk waar u vanuit veiligheidsoogpunt beter niet zelf aan kunt beginnen. Woont u in een gemeente als Breda, houd er dan wel rekening mee dat er veel kabels en leidingen in de grond zitten. U zult zeker niet de eerste zijn die bij het ingraven van een stroomkabel voor uw laadpaal, de water- of gasleiding beschadigt. Pak het graafwerk dus altijd wel heel voorzichtig aan.

Een passende offerte voor uw laadpaal

Als we alles wat u nodig heeft goed in beeld hebben staat niets ons in de weg om voor u een passende offerte te maken. Op onze offerte staan alle onderdelen en de arbeidskosten duidelijk gespecificeerd. Bij uw akkoord gaat Holland Electric zorgdragen voor een snelle levering en zorgvuldige installatie van uw laadpaal, zodat u uw elektrische auto bij u thuis aan de stekker kan leggen.

Bel 076-2045202

Bekijk

Onze reviews

Zeer tevreden

Holland electric heeft bij ons thuis de verdeelkast vervangen en een laadpaal geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de gemaakte werkzaamheden en de service van Holland Electric.
Iris Gerrits, 15-01-2021

Goedkoper dan de meeste andere bedrijven

Ik moest snel mijn groepenkast laten vervangen voor zonnepanelen en gelukkig kon ik hier snel terecht. De installatie is netjes aangelegd en bovendien was het goedkoper dan de meeste andere bedrijven.
Ron Schuurmans, 15-03-2021

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant levert wat gevraagd wordt. De monteur, in mijn geval Marc, was stipt op tijd en heeft net en vakkundig werk geleverd. Prettig in de omgang. Toen er enig misverstand was over wat afgesproken en gevraagd was, heeft hij direct initiatief genomen en dit professioneel opgelost. Uitvoering zonder […]
Paul van Slobbe, 05-03-2021

Snel en goed geholpen

Nog geen 2 uur meterkast vervangen met 10 groepen. Wij zijn vakkundig snel en goed geholpen tegen een uitstekende prijs. Top, zeer tevreden!
Gemma Maris, 07-04-2021

Ik ben super tevreden!

Snelle prijsstelling en erg scherp. Kwam netjes op tijd, werkt goed door. Is netjes en denkt proactief richting de toekomst. Extra werkje werd ter plaatse opgepakt maar hoefde niet extra betaald te worden. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ben super tevreden.
Raymond Vanduurling, 01-05-2021

Petje af voor dit bedrijf

Een 45 jaar oude groepenkast vervangen bleek achteraf een klus met onverwachte obstakels. De monteur was echter inventief en werkte de zaak netjes af. Petje af voor dit bedrijf: professioneel, communicatief en komt zijn afspraken na. Holland Electric, een naam om te onthouden.
J. Jager, 21-05-2020

Ik ben zeer tevreden

Vrijdag 29 jan komt Danny keurig op tijd. Hij laat er geen gras over groeien en gaat direct aan de slag. Danny is een kundige en gezellige monteur. Ik moet hem geregeld attenderen op het feit dat zijn koffie koud wordt. Na afloop alles even testen en weg is Danny weer op weg naar de […]
Wilco van der Pol, 31-01-2021

Zeer positief

De ervaring met Holland Electric was zeer positief. Na het eerste contact kreeg ik snel een duidelijke offerte. De groepenkast werd al binnen enkele dagen vervangen door monteur Danny. Hij is professioneel, vriendelijk, netjes en gaf duidelijke uitleg tijdens de installatie. Het resultaat is dan ook geheel naar tevredenheid. Volgende keer zeker weer bij Holland […]
Tijs Lemmens, 31-03-2021

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (laadpalen)
Voor al onze diensten geldt dat we u beter kunnen helpen wanneer u een foto van uw meterkast mee stuurt (max. 2 MB).

Maximum file size: 67.11MB

Is er kruipruimte aanwezig? *
Zijn er loze leidingen aanwezig? *
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
reCAPTCHA