073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Laadpaal in Breda laten installeren? Holland Electric staat voor u klaar

De opmars van de elektrische auto is niet meer te stoppen. Dat betekent automatisch dat er ook steeds meer goede oplaadpunten voor dit soort auto’s nodig zijn. Holland Electric is gespecialiseerd in de levering en installatie van topkwaliteit laadpalen tegen de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een laadpaal installateur voor het installeren van een elektrische laadpaal in Breda? Neem dan contact op met Holland Electric.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
laadpaal installatie

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Dé specialist in laadpalen voor Breda en omstreken

Met name in grote en drukke steden zoals Breda is de behoefte aan laadpalen voor elektrische auto’s groot. Naast de openbare oplaadpunten wil u uw elektrische auto immers ook gewoon thuis op kunnen laden. Om te bepalen wat voor u de meest geschikte laadpaal is, moeten we weten of er plaats is voor een losse laadpaal of dat er een wandmodel oplaadpunt door ons geleverd en gemonteerd dient te worden. Ook is het voor ons als elektrotechnisch specialist van belang om te weten of uw groepenkast geschikt is voor de laadpaal. Wij adviseren om hiervoor altijd een aparte groep aan te maken, zodat we zeker weten dat de meterkast het vermogen aankan. U kunt door ons uw groepenkast laten uitbreiden voor een laadpaal. Onze laadpaalmonteurs komen graag bij u langs in Breda om dit te regelen.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Onze toplaadpalen

Op basis van uw situatie en type auto adviseren wij u over de meest geschikte laadpaal. We moeten bijvoorbeeld weten of er plaats is voor een losse laadpaal of dat er een wandmodel oplaadpunt moet worden geïnstalleerd. Daarnaast wordt er gekeken naar de status van uw groepenkast. Wanneer deze niet voldoet aan de eisen kunnen we uw groepenkast uitbreiden met een extra groep of vervangen. Woont u in de regio Breda en wilt u een laadpaal installeren? Schakel Holland Electric in voor advies over laadpalen en groepenkasten.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Elektrische laadpaal of wandmodel? Wij adviseren u graag

Voordat we een passende offerte voor uw laadpaal kunnen maken zijn er nog een aantal zaken van belang. Het allerbelangrijkste is het type laadpaal dat u zoekt. Er is keuze uit een aantal standaard uitvoeringen, maar u kunt ook kiezen voor een geavanceerder oplaadpunt. Bij dat soort versies kunt u bijvoorbeeld op het display aflezen wat het stroomverbruik tijdens het opladen van uw elektrische auto precies is. Dit soort elektrische laadpalen wordt met name gebruikt door zakelijke rijders die deze kosten op kunnen geven bij de fiscus of kunnen declareren bij de werkgever. In grote steden heeft niet iedereen de beschikking over een eigen oprit, carport of garage. Dat is de reden dat wij in steden zoals Breda vaak wandmodel oplaadpunten installeren. Weet u niet goed welke laadpaal u moet kiezen? Dat is geen probleem. Wij adviseren u graag over het oplaadpunt.

Standaard model of geavanceerde laadpaal?

In de categorie geavanceerde oplaadpunten levert Holland Electric ook intelligente laadpalen of wandmodellen waarbij gebruik gemaakt wordt van zelf opgewekte duurzame energie. U kunt dergelijke slimme oplaadpunten zelfs zo instellen dat uw auto alleen geladen wordt met stroom van de zonnepanelen. Dat is natuurlijk het ultieme voor consumenten die hechten aan duurzaamheid en energiekostenbesparing.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.
 • Uitleg drie

  Lorem ipsum dolor ist amte, consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quak felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quid, sem.