Groepenkast installatie door Holland Electric | Dé Groepenkastspecialist
Spoed? Bel ons!

Groepenkast installatie? Holland Electric vervangt groepenkasten

Koop je een nieuw huis, dan is de groepenkast reeds volledig op de elektrische installatie in de woning afgestemd. Holland Electric houdt zich in dat geval bij de samenstelling en montage van de groepenkast aan de nieuwe installatie, maar wij zullen u wel altijd adviseren om rekening te houden met toekomstige uitbreidingen van de elektrische installatie. Een grotere uitdaging is het vervangen, moderniseren en/of uitbreiden van groepenkasten in bestaande woningen. Maar ook in dit geval bent u bij Holland Electric aan het juiste adres.

Bel 073-2340888

Groepenkast installatie

Een groepenkastinstallatie bestaat uit meerdere onderdelen. Het hart wordt gevormd door de verdeelkast die al naargelang de aard en omvang van de elektrische installatie is onderverdeeld in een aantal verschillende groepen. Bij oudere groepenkasten is elke groep afzonderlijk beveiligd tegen kortsluiting door middel van een ouderwetse stop die je los kunt vervangen. Bij de nieuwere groepenkasten hebben de ouderwetse stoppen plaatsgemaakt voor zogenoemde aardlekschakelaars. Met deze schakelaars kunnen groepen afzonderlijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Deze schakelaar gaat ook automatisch op ‘uit’ als er sprake is van overbelasting of kortsluiting in een bepaalde groep. Op elke groepenkast zit daarnaast ook een hoofdschakelaar. Hiermee kan de complete elektrische installatie in en om uw woning worden in- en uitgeschakeld.

Groepenkast kosten laten berekenen

Holland Electric staat bekend om de hoge kwaliteit en service én om de scherpe prijsstelling bij de levering en montage van groepenkasten. De prijs van een groepenkast wordt vooral bepaald door de aard en omvang van de elektrische installatie. Hoeveel groepen zijn er nodig, hoever wilt u de groepenkast in de toekomst nog uit kunnen breiden, kookt u op gas of elektrisch (inductie-koken), wilt u krachtstroom in de schuur of garage, moet er rekening gehouden worden met een laadpaal voor een elektrische auto etc. Is het een prijsaanvraag voor een groepenkast in een nieuwe woning, dan is het dit wel. Als het om het vervangen van een oude groepenkast of de uitbreiding van een bestaande groepenkast gaat, dienen wij ook rekening te houden met het verwijderen of aanpassen van de meterkast, vervangen van oude bedrading, stekkeraansluitingen en/of schakelmateriaal. Onze scherpe prijzen zijn dus altijd gebaseerd om het complete plaatje zoals dat in uw situatie van toepassing is!

Bel 073-2340888

Groepenkast zelf installeren of laten installeren

Wij leveren compleet voor u op maat samengestelde groepenkasten om zelf te monteren. Aangezien niet iedereen even handig is en veel mensen het gevaarlijk vinden om zelf aan de elektrische installatie te knutselen, wordt ook het verwijderen van de oude groepenkast, het aanpassen van de bestaande groepenkast of het monteren van een compleet nieuwe groepenkast meestal aan de specialisten van Holland Electric overgelaten. Dan bent u er immers van verzekerd dat het goed en veilig gebeurt. Bij zowel zelfmontage als montage via Holland Electric ontvangt u van ons vooraf een passende offerte.

Groepenkast offerte aanvragen

Heeft u behoefte aan een nieuwe groepenkast of moet uw bestaande groepenkast worden uitgebreid met één of meerdere groepen? Vraag dan snel een offerte bij ons aan. Wij komen gegarandeerd met de scherpste prijs voor de hoogste kwaliteit en beste service!

Bel 073-2340888

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (groepenkasten) – Google Ads
Captcha