073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Elektricien gezocht?

Koop je een nieuw huis, dan is de groepenkast reeds volledig op de elektrische installatie in de woning afgestemd. Holland Electric houdt zich in dat geval bij de samenstelling en montage van de groepenkast aan de nieuwe installatie, maar wij zullen je wel altijd adviseren om rekening te houden met toekomstige uitbreidingen van de elektrische installatie. Een grotere uitdaging is het vervangen, moderniseren en/of uitbreiden van groepenkasten in bestaande woningen. Maar ook in dit geval ben je bij Holland Electric aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Groepenkast installatie

Een groepenkastinstallatie bestaat uit meerdere onderdelen. Het hart wordt gevormd door de verdeelkast die al naargelang de aard en omvang van de elektrische installatie is onderverdeeld in een aantal verschillende groepen. Bij oudere groepenkasten is elke groep afzonderlijk beveiligd tegen kortsluiting door middel van een ouderwetse stop die je los kunt vervangen. Bij de nieuwere groepenkasten hebben de ouderwetse stoppen plaatsgemaakt voor zogenoemde aardlekschakelaars. Met deze schakelaars kunnen groepen afzonderlijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Deze schakelaar gaat ook automatisch op ‘uit’ als er sprake is van overbelasting of kortsluiting in een bepaalde groep. Op elke groepenkast zit daarnaast ook een hoofdschakelaar. Hiermee kan de complete elektrische installatie in en om uw woning worden in- en uitgeschakeld.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Groepenkast kosten laten berekenen

Holland Electric staat bekend om de hoge kwaliteit en service én om de scherpe prijsstelling bij de levering en montage van groepenkasten. De prijs van een groepenkast wordt vooral bepaald door de aard en omvang van de elektrische installatie. Hoeveel groepen zijn er nodig, hoever wilt u de groepenkast in de toekomst nog uit kunnen breiden, kookt u op gas of elektrisch (inductie-koken), wilt u krachtstroom in de schuur of garage, moet er rekening gehouden worden met een laadpaal voor een elektrische auto etc. Is het een prijsaanvraag voor een groepenkast in een nieuwe woning, dan is het dit wel. Als het om het vervangen van een oude groepenkast of de uitbreiding van een bestaande groepenkast gaat, dienen wij ook rekening te houden met het verwijderen of aanpassen van de meterkast, vervangen van oude bedrading, stekkeraansluitingen en/of schakelmateriaal. Onze scherpe prijzen zijn dus altijd gebaseerd om het complete plaatje zoals dat in uw situatie van toepassing is!

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Groepenkast zelf installeren of laten installeren

Wij leveren compleet voor u op maat samengestelde groepenkasten om zelf te monteren. Aangezien niet iedereen even handig is en veel mensen het gevaarlijk vinden om zelf aan de elektrische installatie te knutselen, wordt ook het verwijderen van de oude groepenkast, het aanpassen van de bestaande groepenkast of het monteren van een compleet nieuwe groepenkast meestal aan de specialisten van Holland Electric overgelaten. Dan bent u er immers van verzekerd dat het goed en veilig gebeurt. Bij zowel zelfmontage als montage via Holland Electric ontvangt u van ons vooraf een passende offerte.

Groepenkast offerte aanvragen

Heeft u behoefte aan een nieuwe groepenkast of moet uw bestaande groepenkast worden uitgebreid met één of meerdere groepen? Vraag dan snel een offerte bij ons aan. Wij komen gegarandeerd met de scherpste prijs voor de hoogste kwaliteit en beste service!

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.