GeldStroom: een actie waar u veel geld mee bespaart! | Holland Electric
Spoed? Bel ons!

GeldStroom: een actie waar u veel geld mee bespaart!

Energie besparen met duurzame oplossingen

Holland Electric staat voor duurzame en energiezuinige oplossingen. Toepassingen aan de elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfsruimten. Door deel te nemen aan onze actie ‘Geldstroom’ rekenen onze elektrospecialisten u precies voor wat ook ú kunt besparen op uw stroomkosten. Maar ook wat daar voor nodig is. Aarzel niet en meld u direct aan voor deze gratis check!

Aanmelden voor de gratis check!

De voordelen van GeldStroom

Door deel te nemen aan de actie GeldStroom krijgt u bezoek van één van de medewerkers van Holland Electric. Die loopt met u de woning of bedrijfsruimte door.  Onze expert kijkt waar en hoe u snel en eenvoudig flink wat geld kunt besparen op de stroomkosten. De bevindingen van deze energiecheck worden direct met u besproken.

Energiebesparende aanpassingen

Als dat voorstel u aanspreekt plannen wij een afspraak in om de energiebesparende aanpassingen aan uw elektrotechnische installatie door te voeren. Dat kan variëren van het aanbrengen van zonnepanelen tot het vervangen van oude gloeilampen en tl-buizen door led-verlichting. Maar ook van een overstap op inductie-koken tot het monteren van aanwezigheidsdetectie.

Passend advies

Een ander actiepunt dat voort kan komen uit de actie GeldStroom is het installeren van een laadpaal voor uw elektrische auto. In de energiecheck van Holland Electric wordt ook direct gekeken of de groepenkast eventueel moet worden aangepast om te voldoen aan alle energiebesparende maatregelen. Er wordt gekeken of er eventueel nog andere componenten aan vervanging toe zijn. Wij pakken dat dan desgewenst in één keer mee.

Ter waarde van € 250,–

Als u gebruik maakt van de offerte die Holland Electric na de energiecheck voor u maakt, brengen wij voor het elektrotechnisch onderzoek geen kosten in rekening. Ziet u daar van af, dan betaalt u voor het GeldStroom adviesrapport een vast bedrag van € 250,– excl. BTW

Zo werkt GeldStroom

  1. U meldt zich aan voor de actie Geldstroom
  2. Wij plannen een bezoek bij u op locatie in
  3. Holland Electric de complete elektrotechnische installatie onder de loep
  4. Onze bevindingen en aanbevelingen leggen we vast in een Geldstroom adviesrapport
  5. Dit rapport nemen wij direct met u door
  6. Als u daar prijs op stelt dan maken wij een voorstel/offerte voor het energiezuinig maken van uw elektrische installatie / het doorvoeren van de verbeterpunten uit het Geldstroom adviesrapport
Nu aanmelden

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

GeldStroom aanvragen?

GeldStroom Aanvraagformulier
reCAPTCHA

Actievoorwaarden
Deelnemen aan de actie GeldStroom is geheel gratis, mits u de uit het adviesrapport voortkomende actiepunten door ons uit laat voeren. Wilt u de energiebesparende aanpassingen zelf in orde maken of dat door een andere partij laten doen? Dan brengen wij voor het GeldStroom adviesrapport een vast bedrag van € 250,– excl. BTW in rekening. In dat geval is Holland Electric uiteraard niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de aanpassingen die door derden aan uw installatie worden aangebracht. Als u de werkzaamheden aan ons uitbesteedt, zijn op de levering en montage onze vaste garantievoorwaarden van toepassing.