073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Dubbbele wisselschakelaar aansluiten

Bent u op zoek naar een manier om uw huis zowel functioneel als energie-efficiënt te maken? Een dubbele wisselschakelaar biedt een slimme oplossing voor het beheren van verlichting in uw ruimte. Wij vertellen u graag de voordelen ervan en hoe wij te werk gaan tijdens de installatie van een wisselschakeling. Ontdek hoe Holland Electric u kan helpen om uw huis zowel comfortabel als duurzaam in te richten van uw elektra aanleg.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Groepenkast

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Wat is een dubbele wisselschakelaar?

Een dubbele wisselschakelaar, vaak gezien in huishoudelijke en commerciële elektrische installaties, is een handige manier om twee lichtpunten of apparaten vanaf één locatie te bedienen. Deze schakelaar is ideaal voor ruimtes zoals woonkamers of keukens, waar meerdere lichtbronnen vanaf één punt gereguleerd moeten worden.

Waarom zou je dubbele wisselschakelaars willen installeren?

De installatie van een dubbele wisselschakelaar kan een ruimte niet alleen functioneler maken, maar ook de energie-efficiëntie verbeteren. Met deze schakelaar heb je de flexibiliteit om slechts één lichtbron aan te laten wanneer dat nodig is, wat helpt bij het besparen van elektriciteit. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld niet twee lampen tegelijk aan wilt hebben.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Waarom Holland Electric voor het laten aansluiten van uw wisselschakelaar?

Bij Holland Electric combineren we deskundigheid met een passie voor duurzaamheid. Een wisselschakelaar monteren wij dan ook op de meest verantwoorde manier, die het beste pas bij uw woning. Onze ervaren elektriciens zorgen niet alleen voor een veilige en nauwkeurige installatie, maar bieden ook advies op maat voor uw specifieke situatie. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en efficiëntie, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen die zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn. Kiezen voor Holland Electric betekent kiezen voor een betrouwbare partner die streeft naar het optimaliseren van uw huis met slimme, energiezuinige oplossingen. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de initiële consultatie tot de uiteindelijke montage en nazorg.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Laat uw dubbele wisselschakelaar aansluiten door Holland Electric

Bij Holland Electric streven we ernaar om innovatieve, duurzame en energie-efficiënte oplossingen te bieden voor al je elektrische behoeften. Of het nu gaat om de installatie van een wisselschakelaar, slimme huisoplossingen of energiebesparende maatregelen, ons team van deskundige elektriciens staat klaar om je te ondersteunen. Onze elektriciens helpen u ook verder bij het aanleggen van een serieschakelaar, hoofdschakelaar, aardlekschakelaar en alle andere typen elektrische schakelsystemen.

Heb je hulp nodig bij je elektrische installaties of wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend met contact ons op voor een snelle offerte of consultatie.

Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.