073-2340888
 • 10 jaar garantie

 • Duurzaam

 • Gecertificeerd

 • Landelijk beschikbaar

Extra dubbele stopcontacten laten aanleggen, vernieuwen of laten vervangen

Of u nu oude stopcontacten wilt vernieuwen en moderniseren, defecte stopcontacten wilt vervangen, of extra stopcontacten wilt laten aanleggen om aan de groeiende elektrische behoeften van uw huishouden te voldoen, Holland Electric biedt op maat gemaakte oplossingen. Onze elektriciens hebben de ervaring en expertise om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste stopcontacten voor uw specifieke situatie en behoeften. Of het nu gaat om energie-efficiëntie of extra gemak, wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van planning tot installatie. Met Holland Electric kunt u rekenen op hoogwaardig vakmanschap en een betrouwbare elektrische infrastructuur die aan de moderne eisen van uw huis voldoet.

Vraag een offerte aan

Binnen 24-uur een offerte
Vraag nu je offerte aan! Vul het formulier in en ons team neemt snel contact met je op. We staan klaar om je te helpen met jouw elektrische projecten!
Stopcontacten

Holland Electric is…

 • Betrouwbaar: Dankzij onze larenlange ervaring en expertises.

 • Snel op locatie: Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
 • Transparant: Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. Je krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen
Allround elektricien

Bedrading voor dubbele stopcontacten

Bij dubbele stopcontacten wordt meestal gebruikgemaakt van drie soorten bedrading: de fase-draad, de neutrale draad en de aardingsdraad. De fase-draad, vaak gemarkeerd met de letter L of in de kleur bruin, draagt de elektrische spanning van de stroombron naar het stopcontact. De neutrale draad, gemarkeerd met de letter N of in de kleur blauw, dient als de retourweg voor de elektriciteit en zorgt voor de stroomcirculatie. De aardingsdraad, aangeduid met de letters PE of in de kleur groen/geel, heeft als voornaamste doel het bieden van bescherming tegen elektrische schokken door ongewenste stroom af te leiden naar de aarde. Het correct aansluiten van deze draden is van essentieel belang voor een veilige en goed functionerende dubbele stopcontactinstallatie.

Offerte aanvragen
Allround elektricien stopcontact plaatsen

Waarom Holland Electric voor elektra aanleg?

Holland Electric kan u bij het aansluiten van een dubbel stopcontact op verschillende manieren van dienst zijn. Onze ervaren elektriciens beschikken over de expertise en kennis om het hele proces van planning, installatie en veiligheidscontroles efficiënt en professioneel uit te voeren. Of u nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste locatie, het identificeren van draden, of het zeker stellen van een veilige installatie, Holland Electric staat klaar om u te begeleiden en te zorgen voor een betrouwbaar dubbel stopcontact dat aan al uw elektrische behoeften voldoet. Met onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid kunt u vertrouwen op de expertise van Holland Electric voor een probleemloze installatie.

Bel: 073-2340888
Allround elektricien zonnepanelen plaatsen

Laat uw dubbele stopcontact aansluiten door Holland Electric!

Als u overweegt om een dubbel stopcontact te laten installeren en u wilt verzekerd zijn van een professionele en veilige installatie, dan staat Holland Electric voor u klaar. Onze deskundige elektriciens zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige elektra aanleg diensten, inclusief het aansluiten van dubbele stopcontacten.

 
Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van een betrouwbaar en efficiënt elektrisch systeem in uw huis. Laat Holland Electric je gemoedsrust bieden door te zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige installatie van je dubbele stopcontact.
Offerte aanvragen
Allround elektricien laadpaal plaatsen

Zo werkt het bij Holland Electric

Wil je elektrische diensten van topkwaliteit?
 • Offerte aanvragen

  Vul ons eenvoudige offerteformulier in op de website. Vertel ons wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn.
 • Persoonlijk contact binnen 24 uur

  Binnen een dag nemen we contact met je op om je wensen te bespreken. We willen ervoor zorgen dat we jouw behoeften volledig begrijpen.
 • Op maat gemaakte offerte

  We stellen een gedetailleerde offerte op die perfect past bij jouw project. Alle kosten worden duidelijk vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Professionele installatie en oplevering

  Onze erkende installateur installeert alles volgens de hoogste normen en de richtlijnen van NEN1010. Na de installatie controleren we alles grondig en zorgen we ervoor dat alles naar behoren werkt. Pas als jij tevreden bent, is ons werk gedaan!

Wat klanten zeggen

Jaap de Leeuw van Weenen
Jaap de Leeuw van Weenen
2024-03-29
Extra service en snelle levering. Meerdere malen prettig telefonisch contact gehad n.a.v. de offerte voor een laadstation. Op de dag voor de geplande levering werd ik onzeker over mijn keuze en heb toen aangegeven dat ik toch liever het laadstation met de uitgebreidere functionaliteit zou ontvangen. Met extra inzet van Holland Electric en de betreffende leverancier is dit zonder gemopper mogelijk gemaakt. De volgende ochtend stond de monteur op het afgesproken tijdstip voor de deur met het goede laadstation. De installatie verliep vlekkeloos. De monteur vond, dat in onze situatie een andere kabelgoot beter zou passen en is er op eigen initiatief snel eentje gaan halen in een plaatselijke bouwmarkt. Van dit soort extraatjes kun je alleen maar blij worden.
Henri Vermeesch
Henri Vermeesch
2024-02-26
Superservice! Mark, onze monteur heeft onze volle meterkast aan moeten passen, voordat hij met de laadunit aan de slag kon. Met veel geduld het nodige gedaan, alles netjes afgewerkt! Ook goede uitleg gegeven. Top!
Robert Holterman
Robert Holterman
2024-01-10
Zeer tevreden over Holland electric. Op maandag 8 januari zou er bij ons een laadpaal geplaatst worden. Klokslag 08.00 uur stond monteur Mike voor onze deur. Deze monteur heeft snel en goed gewerkt en was prettig in de communicatie. Aan het eind van de dag vertrok Mike en werkte alles zoals het zou moeten werken. Top Bedankt Holland Electric
J W
J W
2024-01-07
Snelle offerte en afspraak kunnen maken. Monteur heeft prima werk afgeleverd alles netjes in orde. Helaas kan ik dat niet zeggen over de administratie. Ondanks dezelfde dag nog de rekening te hebben betaald kreeg ik na 2 dagen een herinnering met het verzoek te betalen binnen 1 werkdag. Op mijn reactie dat de betaling al lang had plaatsgevonden is niet meer gereageerd. Best jammer, daar is nog wel ruimte voor verbetering.
Jan Putman
Jan Putman
2023-12-21
Opdracht is super uitgevoerd. Ben zeer tevreden na enkele afspraak problemen.