Groepenkasten van elektricien Holland Electric uit Utrecht
Spoed? Bel ons!

Dé beste elektricien in Utrecht

Holland Electric is niet alleen de meest duurzame maar ook de beste elektricien in Utrecht en omgeving. Moet er een groepenkast vervangen worden in Utrecht of zoek je een specialist voor de levering en montage van een nieuwe groepenkast in Utrecht? Heb jij wellicht een laadpaal voor je elektrische auto in Utrecht nodig? Neem dan direct contact op met Holland Electric. Wij fiksen het snel, vakkundig en tegen de scherpste prijs. Je kunt bovendien altijd voor spoedgevallen en bij storingen in de regio Utrecht op onze 24-uurs service rekenen!

Bel 030-2072270

Groepenkast Utrecht vernieuwen

Bouw je een nieuw huis of heb je een woning waarvan de groepenkast sterk verouderd is, dan is de aanschaf van een compleet nieuwe groepenkast noodzakelijk. Holland Electric levert en monteert je nieuwe groepenkast in Utrecht en omgeving snel, vakkundig en tegen de scherpste prijs.

Groepenkast Utrecht aanpassen

Gaandeweg kan blijken da je huidige groepenkast moet worden aangepast en uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan het overstappen op inductie koken, de installatie van een laadpaal voor de elektrische auto of montage van zonnepanelen. Holland Electric kijkt graag met je mee en adviseert wat er precies aangepast moet worden. De uitbreiding van een bestaande groepenkast is net als de samenstelling van een nieuwe groepenkast altijd maatwerk.

Elektrische storingen en spoedgevallen Utrecht

Kortsluiting of andere vervelende storingen komt altijd ongelegen en meestal aal onaangekondigd. Je zit in dat geval wel direct zonder verlichting, verwarming, radio, televisie en noem zo maar op. Hoe vervelend is dat? Een geruststellende gedachte is dat je bij dit soort calamiteiten altijd op de 24-uur service van Holland Electric kunt rekenen. Onze servicemonteur staat 24/7 gereed om uit te rukken, dus ook in het weekend en op feestdagen helpen wij bij spoedgevallen in Utrecht en omgeving.

 

Bel 030-2072270

Holland Electric is…

1
Betrouwbaar
Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmannen.
2
Snel op locatie
Doordat wij meerdere teams hebben kunnen wij snel op locatie zijn.
3
Eerlijke prijzen
Wij communiceren onze prijzen open en eerlijk. U krijgt altijd een offerte.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen (groepenkasten) – Google Ads
Captcha